• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Egeli Sanayiciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Egeli Sanayiciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti
Vali Orhan Düzgün, Ege Serbest Bölgesi ESPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güler, Kayseri Serbest Bölge Müdürü Necdet İnal, Ege Serbest Bölge Müdürü...

Vali Orhan Düzgün, Ege Serbest Bölgesi ESPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güler, Kayseri Serbest Bölge Müdürü Necdet İnal, Ege Serbest Bölge Müdürü Şenay Satoğlu ile heyetini kabul ederek, Serbest Bölge çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Düzgün, yaptığı konuşmada, Kayseri'nin ve Ege'nin ihracatında ve gelişiminde önemli pay sahibi sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Serbest Bölge'nin ve burada faaliyet gösteren firmaların önemine işaret etti.

Ege Serbest Bölgesinin yatırımları ve yatırımcıların bilgi ve birikimlerinden Kayseri Serbest Bölgesinin de istifade etmesi ve yeni yatırımcıların Kayseri'ye davet edilmesi için bu ziyaret programını çok önemsediklerini dile getiren Vali Düzgün, karşılıklı fikir alış verişleri ile yeni yatırımların önünün açılacağına inandığını belirtti.

Organize sanayi bölgelerinin yanı sıra Serbest Bölgelerinde bir ilin gelişimine ve istihdamına önemli oranda katkı sağladığını belirten Vali Düzgün, "İhracata yönelik yatırım yapan, doğrudan yabancı yatırımları bölgeye çeken ve teknoloji gelişimini hızlandıran sanayici ve işadamlarımız, gösterdikleri bu gayretle bölgeler için büyük önem taşıyorlar. Bu anlamda büyük bir takdiri hak ettikleri gibi kentlerin gelecek planlarında ise biz yöneticilere güven veriyorlar" dedi.

Ege Serbest Bölge Müdürü Satoğlu ise Ege Serbest Bölge çalışmaları hakkında bilgiler vererek, yaptıkları çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Vali Düzgün'e teşekkür etti.

Ege Serbest Bölgesinde incelemelerde bulunmak ve işbirliği imkânları üzerinde çalışma ve ziyaretlerde bulunmak üzere kısa bir süre önce Vali Düzgün, İzmir Serbest Bölgesine ziyarette bulunmuştu.

Egeli Sanayiciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Egeli Sanayiciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Egeli Sanayiciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim