• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin verdiği 4. Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin verdiği 4. Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen ödül trenine, İzmir'in spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, törende yaptığı konuşmada bu tür organizasyonların Türkiye'de sporun gelişmesine katkı sağladığını söyledi. İzmir'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu belirten Tongsir, bu tür etkinliklerle spor adamlarına manevi destek sağlanması gerektiğini ifade etti.

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ise dört yıl önce göreve geldiklerinde başlattıkları Ege'de Yılın Spor Ödülleri organizasyonunun, geleneksel bir hüviyet kazanma yolunda güçlü adımlarla ilerlediğini kaydetti. Futboldan sonra geçen yıl voleybolda bir turnuva düzenlediklerini, bu yıl da otomobil sporlarında İzmir Park yarış pisti işbirliğiyle TSYD Kış Kupası düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

"Yılın Spor Adamı" ödülünü İzmir Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz'un elinden alan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, dünyada turizm hareketlerinin yüzde 35'inin spor içerikli olduğunu, Türkiye'nin 28. büyük ili olmasına rağmen Trabzon'un, futbol sayesinde dünyanın her yerinde tanındığını anlattı. Sepil, İzmir'in gelişmesinde sporun gücünden ve etkisinden en iyi biçimde faydalanabilmek için birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

Dünya şampiyonu milli okçu Demir Elmaağaçlı'ya "Yılın Sporcusu" ödülünü veren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da lisanslı sporcularıyla gurur duyduklarını, alternatif sporlara destek vermeyi sürdüreceklerini belirterek, TSYD yönetimine teşekkür etti. Dünya rekortmeni İzmirli yüzücü Emre Sakçı'ya ise "Yılın Sporcusu" ödülünü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan takdim etti.

Yılın teknik direktörleri Glen Hoag'a ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Gül İlter'e İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen verdi. Yılın takımı Pınar Karşıyaka'nın ödülünü kulüp yöneticisi Ahmet Eriş, TSYD Genel Başkanı Tongsir'in elinden aldı.

GÖZTEPE-KARŞIYAKA-ALTINORDU DOSTLUĞU

Fair ödüllerinin takdimi sırasında da güzel bir tablo oluştu. Göztepe ile Karşıyaka arasındaki gerginliğin sona erdirilmesi, rekabetin dostça sürdürülmesi yolunda attıkları önemli adımlarla ödüle layık görülen Göztepe Başkanı Sepil ve Karşıyaka eski Başkanı Ali Erten'in ödülleri, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Belediye Başkan Vekili Aydoğan tarafından takdim edildi. İzmir sporunun üç köklü çınarının temsilcilerinin aynı karede buluşması, geceye damga vurdu.

Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim