• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Ege Serbest Bölgesi Yatırımcıları Kayseri’de

Ege Serbest Bölgesi Yatırımcıları Kayseri’de
Kısa adı ESBAŞ olan Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşletmecisi A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, ESBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilgen Salih...

Kısa adı ESBAŞ olan Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşletmecisi A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, ESBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilgen Salih Narlı, Esbaş Pazarlama, Kiralama ve Kurumsal İletişim Direktörü Murat Özgürtaş, Başkan Danışmanı Mehmet Pulak, Ege serbest Bölge Müdürü Şenay Satoğlu, Kayseri serbest Bölge müdürü Nejdet İnal ve KAYSER yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Anadolu Aslanları, Ege Serbest Bölgesi'ni ağırlıyor.

Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu olarak 3-4 Mart tarihleri arasında Ege Serbest Bölgesi'ne İnceleme, araştırma ve tanıtım programı ile Kayseri kent ekonomisini, ekonomik ve ulaşım olanaklarını anlattıklarını ve Kayseri Serbest Bölgesi hakkında detaylı bilgi aktardıklarını hatırlatan Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi olarak işbirliği içerisinde ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak adına neler yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını, çünkü Kayseri'nin deniz ulaşımına uzak olmasına karşın hammadde kaynaklarına yakınlığı, Orta doğu ve İpek Yolu üzerinde olmasının avantajlı bir konumda olduğunu kaydetti.

Kayseri Serbest Bölgesi'nin coğrafi yapı ile avantajı olduğunu, özellikle birçok hammaddenin merkezinde olmasının cazibeyi arttırdığını ifade eden Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Kayseri, Anadolu'nun merkezinde adeta bir bölge şehridir. Sağlık merkezleri, alışveriş merkezleri, esnaf siteleri ve büyük ölçekli üretim merkezleri ile Anadolu'nun adeta altın şehridir. Tarihten gelen bu süreç bugün yine ağırlığını hissettirmektedir. Anadolu'nun ortasında KAYSER ile yani Kayseri Serbest Bölgesi ile dünya ülkelerine ihracat gerçekleştirerek ekonomiye büyük katkı sağlıyoruz. Ege Serbest Bölgesi İşadamları ve Yöneticileri ilimize gelmişler ve daha yakından ve yerinde inceleme imkanı bulmuşlardır. ESBAŞ ile KAYSER olarak işbirliği içerisinde ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak adına neler yapılabilir konusunda fikir alışverişi içerisinde bu tür ikili ilişkiler devam edecektir. Kayseri bir bölge şehridir ve gelişime açık bir ildir. Bunun farkında olanlar ilimize olan ilgisi artmaktadır."

ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler'de yaptığı açıklamada "Kayseri'ye en son 10 yıl önce gelmiştim. O tarihten bu zamana kadar Kayseri her yönü ile gelişmiş ve güzelleşmiş. Açıkçası çok etkilendim. Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyorum. Kayseri temiz, düzenli, imarlı ve planlı bir şehir. Herkesin söylediği gibi Kayseri'de her iş yapılır. Bunun en önemli nedeni girişimci ruhu ile büyüyen insanlarıdır. Ege Serbest Bölge ile Kayseri Serbest Bölgesi beraber çalışacak. İlk gün olmasına karşın hemen projeler üretmeye başladık. İlk günden projelerin konuşulduğu bu programda inanıyorum ki çok iş yapacak, ülkemiz ekonomisine çok önemli katkılar sağlayacağız."dedi.

Ege Serbest Bölgesi Yatırımcıları Kayseri’de

Ege Serbest Bölgesi Yatırımcıları Kayseri’de

Ege Serbest Bölgesi Yatırımcıları Kayseri’de

Ege Serbest Bölgesi Yatırımcıları Kayseri’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim