• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Ege Kimya Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkan Karakullukçuyu Ziyaret Etti

Ege Kimya Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkan Karakullukçuyu Ziyaret Etti
Arifiye Ege Kimya Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulluçu'yu makamında ziyaret etti.

Arifiye Ege Kimya Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulluçu'yu makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Mustafa Tahsin Güvendi ziyarette yaptığı açıklamada, "Bu gün Okul Aile Birliği Başkanımız ve öğretmenlerimizle birlikte, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu'ya okulumuza yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde okulumuza giren hırsızlar bilgisayarlarımız ile Güvenlik Kamera sistemimize ait kayıt cihazımızı çaldı. Başkanımızdan, Güvenlik sisteminin yeniden kurulmasını ve bilgisayarlarımızın alınmasını talep ettik. Sağolsun, bu isteğimizi yerine getirdi. Şimdi de öğretmenlerimizin kendisinden bir talebi var; öğretmenler odasının düzenlenmesini istiyorlar. Başkanımız derhal bu işinde yapılması için talimat verdi. Başkanımıza, bizlere verdiği destek nedeniyle okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan İsmail Karakullukçu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eğitim camiasından gelen biri olarak idareci arkadaşlarımızın ve öğretmenlerimizin ne zorluklar ve kısıtlı olanaklar içerisinde çocuklarımızı yetiştirmeye çalıştıklarını çok iyi biliyorum. Bu yüzden Belediyemizin tüm olanaklarını onlara seferber ediyoruz. Sayın Kaymakamlarımızla birlikte tüm okullarımızı aklı tahtalar, projeksiyonlar ve bilgisayarlar ile donattık. Şimdi sıra okulların imarına ve tefrişatını düzenlenmesine geldi. Değerli öğretmenlerimize modern ve rahat ortamlar sunup, onlara bir nebze de olsa katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bakın tüm bu işler, milletin parasıyla verdiği vergilerle oluyor. Burada yeri gelmişken, Okullarımıza dadanan ahlaksızlara sesleniyorum; kendi geleceğini çalıyorsun. Kendi çocuğuna zarar veriyorsun. Yaptığının vatana, millete ihanetten farkı yok. Aklını başına al ve bu yaptığından vazgeç. Çok mu fakirsin? Çok mu ihtiyacın var? Gel bize, ne ihtiyacın varsa giderelim. Zaten, ihtiyaç sahiplerine devletimiz her türlü olanağı sağlıyor. Yapma kardeşim, gel bu yaptığın çirkin işten vazgeç" diyerek hırsızlara tepkisini ortaya koydu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim