• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Efendioğlu Başkan Danışmanı Oldu

Efendioğlu Başkan Danışmanı Oldu
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, uzun yıllar Manisa Mimarlar Odası'na başkanlık yapan Mimar Atilla Efendioğlu'nu Başkan Danışmanı olarak...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, uzun yıllar Manisa Mimarlar Odası'na başkanlık yapan Mimar Atilla Efendioğlu'nu Başkan Danışmanı olarak atadı.

Uzun yıllar Manisa Mimarlar Odası'na başkanlık eden ve geçtiğimiz hafta sonu yapılan Mimarlar Odası'nın kongresinde aday olmayan Mimar Atilla Efendioğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in danışmanı oldu. Efendioğlu'nun imar işlerinden sorumlu başkan danışmanı olacağını söyleyen Başkan Çelik, "15-16 yıl boyunca Mimarlar Odası'na başkan olarak hizmet etmiş olan değerli dostumuz Mimar Atilla Efendioğlu, görevini bıraktı. Bunun üzerine kendisiyle görüştük. Efendioğlu'nun bilgi ve birikimlerinden belediye olarak istifade etmek istediğimizi söyledik. Sağ olsun, kendisi de bizi kırmayarak, danışmanlık görevini kabul etti. İnşallah bundan sonra Efendioğlu, Şehzadeler Belediyesi imar işlerinden sorumlu başkan danışmanı olarak hizmet verecektir. İmar, şehirler açısından son derece önemlidir. Hem rutin imar ve şehircilik faaliyetlerinin ruhsatlandırılması kısmı var. Hem de yeni imar alanlarının oluşturulması imar planlarının yapılması ve bunun dışında bizim de özellikle üzerinde titizlikle çalıştığımız kentsel dönüşüm çalışmalarının sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yapılan çalışmalar var. İnanıyorum ki, bu çalışmalarda Efendioğlu'nun şehrimize çok katkıları olacaktır. Kendisi bilgi, birikim, tecrübe ve nezaketiyle zaten bu şehirde kabul görmüş olan birisidir. İnşallah, birlikte şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

"ŞEHRE ÇALIŞMALARIMIZLA KALICI İZLER BIRAKACAĞIZ"

7 dönemdir Manisa Mimarlar Odası'nda Manisa'ya hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Efendioğlu ise, "Başkanımız Ömer Faruk Çelik'i başkanlık döneminden önceki belediye meclis üyeliği döneminde odamıza, şehrin ve meslektaşlarımızın sorunlarına duyarlı yaklaşımı vardı. Bu konuda birlikte çalışmalarımız olmuştu. Sonrasında Şehzadeler Belediyesi'nin kuruluşu ve başkanlığıyla, gerek Ömer Faruk Çelik başkanımla ve meslektaşım Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca ile şehrin, mesleğin ve odamızın sorunlarının çözümü noktasında sıcak temaslarımız oldu. Seçim döneminde Ömer Başkanımız konuşulan sorunları hep birlikte çözmeyi önüme sundu. Başkanımız, kurumlardan öte şahsi dostluğumuzun devam ettiği bir ağabeyimizdi. Biz de Manisa'ya bir katkımız olur kaygısıyla, bu hevesle kendisindeki belediye ve altındaki tüm personelle heyecanı hissettiğimiz için yanındayız. Umarım hep birlikte şehre ve hemşerilerimize çalışmalarımızla kalıcı izler bırakırız. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Efendioğlu Başkan Danışmanı Oldu

Efendioğlu Başkan Danışmanı Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim