• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Efeler’de satranç turnuvası ödülleri sahiplerini buldu

Efeler’de satranç turnuvası ödülleri sahiplerini buldu
Efeler Belediyesi, Aydın Lisesi Mezunları Derneği (ALMED) işbirliği ile 22-23 Ekim tarihlerinde Aydın Lisesi tarihi binada düzenlenen " Satranç Turnuvası'nda...

Efeler Belediyesi, Aydın Lisesi Mezunları Derneği (ALMED) işbirliği ile 22-23 Ekim tarihlerinde Aydın Lisesi tarihi binada düzenlenen " Satranç Turnuvası'nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Satranç Turnuvasına ALMED üyeleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasında ALMED Başkanı Selma Böceklioğlu Dündar, Efeler Belediyesi'ne kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek" Satranç turnuvasına katılarak derneğimize verdiğiniz katkıdan dolayı herkese teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın cüzi de olsa vermiş olduğu katkıyla birçok öğrencimize burs sağlıyoruz. Yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı turnuvamız, 4 kategoride yapıldı. Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Açık olarak gruplara ayırdık. En küçüklerimiz 2010 doğumlu" dedi.

Okul Müdürü Tağa ise, düzenlenen turnuva nedeniyle Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a teşekkür ederek, " Efeler Belediyesi her ihtiyaç duyduğumuzda bizlere destek oluyor. Düzenlenen bu turnuva ile yine eğitime destek olmuştur. Başta Sayın Özakcan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Zeka, disiplin ve özveriye dayanan satranç sporunun önemine vurgu yapan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'da, "Öğrencilerimizin zeka gelişiminde çok büyük katkısı olan satranç sporunun 7'den 70'e herkes tarafından benimsenmesi, sağlıklı nesiller için büyükler olarak hepimizin satranç sporunu desteklememiz ve çocuklarımıza özendirmemiz gerekmektedir. Yarışan sporculara, ALMED üyelerine, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı kutlarken giremeyenler üzülmesin, bu turnuva onlar için de çok büyük bir tecrübedir" ifadelerini kullandı.

İki gün süren ve 150 yarışmacının katıldığı turnuva Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Açık olmak üzere dört kategoride yapılırken, dereceye girenlerin ödüllerini Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Lisesi Okul Müdürü Metin Tağa, ALMED Başkanı Selma Böceklioğlu Dündar'ın elinden aldı.

Düzenlenen törenle " Satranç Turnuvası'nda ödül almaya hak kazanan Minikler kategorisinde;

1. Görkem Kırdök

2. Nehir Yurt

3. Can Umut Özçine

Küçükler Kategorisinde;

1. Mert Yaşar Sivas

2. Talha Şuayp Kacabay

3. Arda Özçelik

Yıldızlar Kategorisinde;

1. Barkın Efe Dinçer

2. Efe Yiğit Yılmaz

3. Tulca Ada Koç

Açık Kategorisinde;

1. Tuna Özateş

2. Yahya Kızıltaş

3. Mesut Sevinç

Ayrıca turnuvanın en küçük sporcusu Poyraz Erdinç Pınar'a da madalya ve kupa taktim edildi.

Efeler’de satranç turnuvası ödülleri sahiplerini buldu

Efeler’de satranç turnuvası ödülleri sahiplerini buldu

Efeler’de satranç turnuvası ödülleri sahiplerini buldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim