• BIST 9551.14
  • Altın 2476.543
  • Dolar 32.4947
  • Euro 34.5738
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Efeler Belediyesi’nin ‘Matematik Oyunları’ Kitabına Yoğun İlgi

Efeler Belediyesi’nin ‘Matematik Oyunları’ Kitabına Yoğun İlgi
Efeler Belediyesi tarafından ilçedeki ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere matematiği sevdirmek amacıyla ücretsiz olarak dağıtılan "Matematik Oyunları"...

Efeler Belediyesi tarafından ilçedeki ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere matematiği sevdirmek amacıyla ücretsiz olarak dağıtılan "Matematik Oyunları" kitabı öğretmenler tarafından yoğun ilgi gördü.

Matematiği, ezberden uzak anlamaya ve akıl yürütmeye dayalı yöntemlerin oyunlaştırılarak anlatıldığı kitap için öğretmenler Efeler Belediyesi'ni mesaj yağmuruna tuttu. Prof. Dr. Nesrin Özsoy ve Uzm. Menderes Akdağ tarafından yazılan ve Efeler Belediyesi tarafından bastırılarak ilçedeki tüm okullarda ücretsiz olarak dağıtılacak olan kitap, haberin belediyenin sosyal medya adresinde yayınlanmasının ardından onlarca yorum aldı. Paylaşıma, öğrencileri için kitaptan temin etmek isteyen öğretmenler isim, okul ve öğrenci sayılarını içeren yorumlar bırakan öğretmenler Efeler Belediyesi'ne yararlı hizmetinden dolayı teşekkür etti.

"TÜM TÜRKİYE'DEN İSTEKLER ALIYORUZ"

Matematik oyunları kitabı için öğretmenlerin sadece sosyal medya üzerinden değil telefonla da talepte bulunduklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Kitap, ilçedeki öğrencilerimizin bir kısmına güzel bir yarıyıl tatili hediyesi oldu. Belediyemizde gerçekleştirdiğimiz tanıtımda öğrencilerimizin büyük bir istekle kitaptan oyunlar oynadığını şahit olmuştuk. Tanıtımın görüntülerinin sosyal medya hesabımızdan yayınlanmasının hemen ardından bir öğretmenimiz talepte bulundu. Kendisine kitabı gönderebileceğimizi söyledik ancak hemen ardından onlarca yorum daha geldi. Tüm Türkiye'ye ücretsiz olarak dağıtmayı çok isterdik ancak bu mümkün değil. İsteyenlere örnek olması açısından sınırlı sayıda gönderim yapabildik. Öğretmenlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Efeler Belediyesi’nin ‘Matematik Oyunları’ Kitabına Yoğun İlgi

Efeler Belediyesi’nin ‘Matematik Oyunları’ Kitabına Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim