• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Edremit’te Kütüphane Haftası Kutlandı

Edremit’te Kütüphane Haftası Kutlandı
Edremit ilçesinde Kütüphane Haftası 75. Yıl Ortaokulu'nda düzenlenen tören ile kutlandı.

Edremit ilçesinde Kütüphane Haftası 75. Yıl Ortaokulu'nda düzenlenen tören ile kutlandı. Törene Kaymakam Ali Sırmalı, Edremit Belediyesi Başkan Vekili Coşkun Taşkın ve daire müdürleri katıldı.

Edremit İlçesinde 52. Kütüphane haftası 75.Yıl Ortaokulu ve Muzaffer Akpınar Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Okul salonundan gerçekleşen etkinliğe Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediyesi Başkan Vekili Coşkun Taşkın, Belediye Başkan Yardımcısı ilhan Yazar, Askerlik Şube Başkanı Prs. Yrb. Mustfa Durgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Halk Eğitim Müdürü İsmail Damar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fethi Bilge, Daire Amirleri, Öğretmen ve Öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Okul Müdürü Cantürk Akbaba, Kütüphane Haftası ile ilgili tarihi bilgi vererek "Çağımız uzay çağıdır, kitaplar ise geçmişten bu güne değin bize bilgi taşıyan duygu ve düşünceleri gelecek kuşaklara aktaran en etkili araçtır" dedi.

Okul öğrencileri tarafından sunulan şiir, skeç ve müzik dinletilerinin ardından Muzaffer Akpınar Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından en çok kitap okuyan öğrencilere hediyeleri Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkan Vekili Coşkun Taşkın ve Muzaffer Akpınar Halk Kütüphanesi Müdiresi tarafından verildi.

Kütüphane Haftası etkinliklerinin ardından 75.Yıl Ortaokulu'nda çok amaçlı kullanılmak üzere yeni yapılan Kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Çok amaçlı kütüphanenin, kitap okuma ve kütüphane kültürünü geliştirmek için önemli olduğunu belirten Okul Müdürü Cantürk Akbaba "Kütüphaneler aracılığıyla bilgi toplumuna ulaşma yolunda bilgiyi, kültürü ve sanatı hayatın merkezine taşımak; çağdaş yayıncılık ilkeleri doğrultusunda üretilen fikir ve sanat eserlerinin ulusal ve evrensel kültüre katkıda bulunacağına inanıyoruz " dedi.

Edremit’te Kütüphane Haftası Kutlandı

Edremit’te Kütüphane Haftası Kutlandı

Edremit’te Kütüphane Haftası Kutlandı

Edremit’te Kütüphane Haftası Kutlandı

Edremit’te Kütüphane Haftası Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim