• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Edremit’te Kalaycıoğlu güven tazeledi

Edremit’te Kalaycıoğlu güven tazeledi
Edremit Meyveciler Esnaf Odası, olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Metin Kalaycıoğlu 187 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Edremit Meyveciler Esnaf Odası, olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Metin Kalaycıoğlu 187 oy alarak yeniden başkan seçildi.

İlçedeki Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen Edremit Meyveciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Oluşturulan divan heyeti öncülüğünde, toplantının gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Ardından, 332 üyenin katılımıyla oda başkanı ve yönetim kurulu seçimlerine başlandı. Aday Erkan Burgu ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı liste 94 oy alırken, mevcut başkan Metin Kalaycıoğlu ve yönetim kurulu listesi 187 oy alarak üyelerinin güvenini tazeledi. Seçim sonuçları açıklanana kadar oda üyeleri salondan ayrılmazken, kültür merkezi binası girişinde üyelere pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Yeniden 4 yıllık bir hizmet sürecine girmeye hazırlanan başkan Kalaycıoğlu, duygu ve düşüncelerini anlattı. Kalaycıoğlu, "Güzel bir genel kurul geçirdik. Son zamanların en yoğun katılımlı genel kurulu oldu. Bütün esnaf kardeşlerime, esnaf odalarımızın başkanlarına, listeme oy veren ve vermeyen tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzde uzun bir yol var. Bu süreci çok iyi değerlendireceğiz. Kapalı Pazar yerlerimizin artırılması için daha yoğun çalışmalar yapacağız. Pazarlarımızdaki esnaf arkadaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmeyi sürdüreceğiz. Daha önemli işlere hep birlikte imza atacağımızdan eminiz. Genel kurulumuzda emeği olanlardan Allah razı olsun" dedi.

Başkan Kalaycıoğlu seçimi kazanmasının ardından üyelerinin tebrik yağmuruna tutuldu. Üyeler, Kalaycıoğlu ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

Edremit Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Fikret Semerci de, 1 buçuk ay sonra odalarının genel kurulu yapılacağını hatırlatarak, "Meyveciler Odamızın kongresini izledik. Çok yoğun katılım ile çok güzel bir kongre oldu. Nasip olursa bizim odamızın da kongresi 1 buçuk ay sonra yine burada gerçekleştirilecek. İnşallah bizimki de böyle renkli ve bol katılımla geçer. İnşallah hayırlısı olsun. Metin başkanımızı da kutluyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim