• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

"Edremit Belediyesi’nin Vizyonu Da Yok Misyonu Da"

"Edremit Belediyesi’nin Vizyonu Da Yok Misyonu Da"
Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Kamil Saka, Ak Partili meclis üyeleri ve ilçe başkanı tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Kamil Saka, Ak Partili meclis üyeleri ve ilçe başkanı tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Edremit Belediyesi'nin ne vizyonu ne de misyonu olmadığını söyleyen Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna, "Şimdiye kadar hiç bir şey yapmadılar. Bir müteahhidin 3 ayda yapacağı parke taşı döşendi" dedi.

Edremit AK Parti'nin divan toplantısında konuşan AK Partili Belediye Meclis üyesi Murat Tuna, CHP'li Edremit Belediyesi'ni topa tuttu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıya, Ak Parti teşkilatı ve mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, gece gündüz tek yürek olarak çalıştıklarını, herkesi kucakladıklarını söyledi.

'EDREMİT BELEDİYESİ/NİN VİZYONU DA MİSYONU DA YOK"

Toplantıda Belediye meclis üyeleri adına konuşma yapan Ak Partili meclis üyesi Murat Tuna "AK Parti Türkiye'nin değil tüm dünyada mazlumların umudu ve sesi olmuştur" dedi.

Edremit belediyesiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Tuna "Edremit'in 47 mahallesinde belediyenin iyi yöndeki çalışmalarına destek olmaya çalıştık, olumsuz projelers de engelledik. Edremit Belediyesi'nin ilçemiz ile ilgili hiçbir mega projesi yok. Edremit Belediyesi'nin şimdiye kadar hiç bir misyonu da, vizyonu da yok. Belediye ne yazık ki, şimdiye kadar bir müteahhittin 3 ayda sadece yapacağı 40 bin metre kara parke taş döşeme işi yapmıştır. Çok yazıktır. Başka hiçbir şey yapmamıştır. Kültür Müdürlüğü olarak hayırlara katılıp boy göstermek, televizyon programları düzenleyip AK Partiyi eleştirmek tek işleridir. Büyükşehir Belediyesi'nin Havran'a kadar yaptığı orta refüjlere bakın yemyeşil. Bir de Edremit- Altınoluk arası orta refüjlere bakın. Yani yapılan hiçbir şey yok. Edremit Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ile çalışmak istemiyor, sadece oto gar yapımı için yer tahsisi istemiştir. Büyükşehir Belediyesi Edremit'te 20 köyün yolunu genişleterek asfaltlayacak. Narlı, Altınoluk, Güre ve Akçay'da yapılmakta olan ve bakımları yapılan biyolojik arıtma tesisleri ile mahallelilerimizde yaşayan ve tatil için gelen turistlerin CHP'li belediyelerin layık gördüğü gibi değil, temiz denize girmesini sağlayacaktır. İlaçlamaları AK Partili belediyemiz yapıyor. Sahillerin büyükşehirlere devredilen yerlerinde çalışmalar yapılarak vatandaşlarımızın daha rahat tatil yapmaları sağlanacak. Vatandaşlara Edremit Belediyesi tarafından bir şey yapılmadığını teşkilatlarımız anlatmalı" dedi .

Toplantı sonunda da partililer, görüşlerini dile getirip yetkililer tarafından bilgilendirildiler.

"Edremit Belediyesi’nin Vizyonu Da Yok Misyonu Da"

"Edremit Belediyesi’nin Vizyonu Da Yok Misyonu Da"

"Edremit Belediyesi’nin Vizyonu Da Yok Misyonu Da"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim