• BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Edirneli Sporcu Yüzme Milli Takımı’nda

Edirneli Sporcu Yüzme Milli Takımı’nda
Edirne Su Sporları Kulübü sporcularından Suda Bağcı, Yüzme Milli Takımı seçmelerinde başarılı bir performans göstererek milli takıma seçildi.

Edirne Su Sporları Kulübü sporcularından Suda Bağcı, Yüzme Milli Takımı seçmelerinde başarılı bir performans göstererek milli takıma seçildi.

15 yaşındaki sporcu Sude Bağcı, 7 yaşında başladığı yüzme sporunda büyük bir başarı göstererek, Multinations Gençler Kampı'nın ardından Balkan Gençler Yüzme Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Kurulduğu ilk sezonda, 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında Edirne'de düzenlenen Atatürk Kupası'nı kazanan Edirne Su Sporları Kulübü, Edirne'den milli takıma sporcu kazandırarak, önemli bir başarıya daha imza attı. 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen milli takım seçmelerinde sergilediği başarılı performansın ardından milli takım Kadrosuna seçilen yüzücü Sude Bağcı, 15-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Multinations Gençler Kampı'nın ardından Balkan Gençler Yüzme Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor.

"SEÇMELERE TAKIM RUHUYLA HAZIRLANDIK"

"7 yaşında DSİ Yüzme Spor Kulübü'nde başladığım yüzme sporuna şuan Edirne Su Sporları Kulübü'nde devam ediyorum" diyen Bağcı, "Başarılı bir antrenör kadrosu ve kulüp yönetimiyle çıktığımız bu yolda takım ruhuyla hareket ederek çok daha iyi işler çıkaracağımıza inanıyoruz. Çok sıkı bir çalışma temposuyla hazırlanıp ilk defa katıldığım milli takım seçmelerinde başarılı olduğum için çok mutluyum. Bundan sonraki hedefim, 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Balkan Gençler Şampiyonası'nda Edirnemizi ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek, dereceye girmek ve uluslararası alanda daha büyük başarılar elde etmek. Başta ailem olmak üzere benden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kulüp antrenörlerim, kulüp yöneticilerim, Emel Özgür Subaşıay Ticaret Meslek Lisesi'ndeki öğretmen ve idarecilerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"HEDEFİMİZ, 2020 OLİMPİYATLARINA EDİRNE'DEN SPORCU GÖNDERMEK"

Sporcularının elde ettiği başarıdan duydukları mutluluğu ve memnuniyeti dile getiren Edirne Su Sporları Kulübü Antrenörü Müjde Ağdemir ise, "Edirne Su Sporları Kulübü olarak daha çok sporcuyu mili takıma kazandırarak, şehrimizin adını uluslararası kulvarlarda duyurmak istiyoruz. Hedefimiz 2020 Olimpiyatları'na Edirne'den sporcu göndermek" diye konuştu.

Yeni yılı ve sporcuları Sude Bağcı'nın başarısını kutlamak amacıyla bir araya gelen Edirne Su Sporları Kulübü yönetici ve sporcuları, kestikleri pastanın ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Edirneli Sporcu Yüzme Milli Takımı’nda

Edirneli Sporcu Yüzme Milli Takımı’nda

Edirneli Sporcu Yüzme Milli Takımı’nda

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim