• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Edirne’de Vergi Haftası Etkinlikleri

Edirne’de Vergi Haftası Etkinlikleri
Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Edirne Ticaret Borsası'nı...

Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Edirne Ticaret Borsası'nı (ETB) ziyaret etti.

Ziyaret programında ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Efgan Döşlüoğlu ve Eray Karaca ile Meclis Üyeleri Ahmet Özmen, İsmail Aslan, Recep İriş, Cenap Dede hazır bulundu.

Günümüzde vergi dairelerinin, vatandaşların her türlü sorununda rahatlıkla başvurabilecekleri bir yapıda hizmet verdiğini belirten Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal; "Öncelikli görevimiz vatandaşlarımızın haklarını koruyarak en iyi hizmeti vermektir. Devletin en önemli gelir kalemi olan vergi bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından benimsenmesine katkı sağlanması ile verginin gönüllü olarak ödenmesi alışkanlığının arttırılması amaçlarıyla, her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanıyor. Önemli olan vatandaşlarımız nezdinde vergi bilincinin oluşması ve bu bilince sahip çıkılmasıdır" dedi.

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal'a ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ŞUNLARI SÖYLEDİ:

"Edirne Ticaret Borsası olarak üreticilerimizin ödemekle yükümlü olduğu gelir vergisinin devletimize iletilmesi aşamasında hem sorumluluğumuz hem de görevlerimiz var. Sizlerin de destekleriyle en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Vergilerimizin bizlere hizmet olarak geri dönmesinde emek sahibi olan tüm vergi daireleri çalışanları ile Halkımızın Vergi Haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz."

Edirne’de Vergi Haftası Etkinlikleri

Edirne’de Vergi Haftası Etkinlikleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim