• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Edirne’de Kaçak İçki Ve Çay Ele Geçirildi

Edirne’de Kaçak İçki Ve Çay Ele Geçirildi
Edirne'de, polis ekiplerince iki farklı olayda yapılan aramada, değişik marka ve litrelerde toplam 296 şişe içki ve 14 kilogram gümrük kaçağı çay ele...

Edirne'de, polis ekiplerince iki farklı olayda yapılan aramada, değişik marka ve litrelerde toplam 296 şişe içki ve 14 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Edirne gişelerde durdurulan Bulgar plakalı araç içerisinde yapılan aramada, aracın gizli bölmelerine zulalanmış halde değişik marka ve litrelerde toplam 212 şişe gümrük kaçağı içki ve 9 adet her biri kiloluk olmak üzere toplamada 9 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan Bulgaristan uyruklu A.O., I.A.T ve S.D.A gözaltına alınırken, Bulgar plakalı araca, içki ve çaya el konulduğu bildirildi. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na mevcutlu olarak gönderilen her 3 şahsın da serbest bırakıldığı öğrenildi.

BİN TL KEFALETLE SERBEST KALDILAR

Polis ekiplerince, kent otogarında İstanbul'a gitmek üzere bekleyen Bulgaristan vatandaşı A.S.S ve O.A.I isimli şahısların valizlerinde yapılan aramada ise değişik marka ve litrelerde toplam 84 şişe gümrük kaçağı içki ve 5 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Gözaltına alınan Bulgar vatandaşı şahısların, bin TL kefaletle serbest bırakıldığı belirtildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, "Vatandaşımızın can güvenliği olduğu kadar mal güvenliğini sağlamak için de mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca mücadele eden görevlilerimizce, halkımızın huzurunu bozan, sağlığını tehdit eden ve bölgemiz dahilinde Suç işleyen şahıslara yönelik kararlı mücadelemiz Edirne halkından aldığımız destek ile artarak devam edecektir" denildi.

Edirne’de Kaçak İçki Ve Çay Ele Geçirildi

Edirne’de Kaçak İçki Ve Çay Ele Geçirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim