• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Edirne’de Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları

Edirne’de Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi tarafından düzenlenen...

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Gegeoğplu, "Bugün kadınların haklarını arama günüdü"" dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi'nin düzenlediği kahvaltı etkinliğine Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Fevziye Kirezci, CHP Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Reyhan Güzel, Tüm Yerel-Sen Edirne Şube Başkanı Savaş Çerkez, Sendika Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Davulcu, Bülent Uluca, Seçkin Çetin, Altan Güzelli ve Edirne Belediyesi'nde çalışan kadın personel katıldı.

Kahvaltıya katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Tüm Yerel-Sen Edirne Şube Başkanı Savaş Çerkez, "Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi olarak bu bizim sizlerle birlikte düzenlediğimiz ilk etkinliğimiz. İlk etkinliğimizin böylesi anlamlı bir günde olması ve bu özel günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yepyeni bir sendika, yepyeni heyecanlar, yeni umutlar var içimizde. Ancak değişmeyen ve asla değişmeyecek olan bir tek şey var. O da, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında aydınlanan yolumuzda yılmadan, yorulmadan yürüme azmimiz. Sendika olarak, kadın üyelerimizin her zaman yanında yer alarak, onların haklarını koruma ve arama konusunda her daim destekçi olacağımızı ayrıca belirtmek isterim" diye konuştu.

"BUGÜN KADINLARIN HAKLARINI ARAMA GÜNÜDÜR"

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün bir hak arama günü olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkan Yardımcı Çiğdem Gegeoğlu, "Bugün bir kutlama günü değildir. Bugün kadınların haklarını arama, seslerini duyurma günüdür. Kadın olarak birlik olma zamanıdır. Bir olarak, biz olarak haklarımızı arayarak, birbirimize destek olarak kadının gücünü göstermemiz gerekmektedir. Bugün Tüm Yerel-Sen Sendikamızdan Kadın Komisyonu oluşturma sözümüzü de aldık. Bugün biz kadınlar isteyeceğiz. Biz kadınlar ses çıkarmazsak, kıyıda köşede saklanırsak olmaz. Olmayacak. Bu nedenle kadınlar olarak, kadın haklarımızı savunacağız" dedi.

Etkinlik sonunda, Tüm Yerel-Sen Edirne Şube Başkanı Savaş Çerkez, Gegeoğlu'na ve etkinliğe katılan tüm kadınlara günün anısına anahtarlık hediye etti.

Edirne’de Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları

Edirne’de Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim