• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Edirne Valisi Şahin, gözyaşlarıyla uğurlandı

Edirne Valisi Şahin, gözyaşlarıyla uğurlandı
Yaş haddinden emekli olan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin için veda töreni düzenlendi.

Yaş haddinden emekli olan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin için veda töreni düzenlendi.

Şahin, veda töreninden önce cuma namazını kılmak için Selimiye Camisi'ne gitti.

Cuma hutbesinde Vali Şahin'in emekliye ayrıldığını duyuran Çanakkale Müftüsü İbrahim Öcüt, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek, yeni hayatında başarılar diledi.

Vali Şahin, daha sonra kurum müdürleri, vatandaşlar ve Bulgaristan'ın çeşitli bölgelerinden uğurlamak için gelenlerin hazır bulunduğu valilik bahçesine gitti.

Burada konuşan Şahin, Edirne'ye veda etmenin çok zor olduğunu belirterek, görev yaptığı 19 ay boyunca kente hizmet etmek için hep birlikte çalıştıklarını, zamanın çok çabuk ve güzel geçtiğini söyledi. Şahin, kente birçok yatırım yaptıklarını vurgulayarak, bunlardan örnekler verdi.

Bugünkü konuşmanın diğerlerine benzemediğini ve veda konuşmasını yaparken çok zorlandığını ifade eden Şahin, ''Artık emeklilikte yeni şeyler söylemeye devam edeceğiz. Sizlere 'elveda' demek zorundayım, elveda Edirne, herkese elveda, hakkınızı helal edin. Mutlaka hatamız olmuştur, hatasız kul olmaz, o nedenle hakkınızı helal edin'' dedi.

Katılımcılar gözyaşı döktü

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen de Vali Şahin'in kentin her karışında emeğinin olduğunu ve birlikte çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, bugün bir tarafıyla mutlu, onurlu ve huzurlu olmanın yanında "dokunsalar ağlayacak kadar" buruk olduklarını belirtti.

Törende Bulgaristan'ın Varbitsa Belediye Başkanı Merdin Bayram, Vali Şahin'in üniversiteden arkadaşı Prof. Dr. İzzet Altın ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce de konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Vali Şahin, törene katılanlarla vedalaştı. Veda sırasında bazı katılımcıların gözyaşı döktüğü görüldü.

Duygulandığı gözlenen Vali Şahin, eşi Melahat Şahin'le sivil plakalı araçla kentten ayrıldı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim