• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Edirne Ülkü Ocakları: "Edirne, Atatürk’ü Sevmekten Vazgeçmeyecektir"

Edirne Ülkü Ocakları: "Edirne, Atatürk’ü Sevmekten Vazgeçmeyecektir"
Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Tarihçi Mustafa Armağan'ın sosyal medyada Edirne'nin Atatürk ile ilgili paylaşımına, Talatpaşa Caddesi'ne astığı...

Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Tarihçi Mustafa Armağan'ın sosyal medyada Edirne'nin Atatürk ile ilgili paylaşımına, Talatpaşa Caddesi'ne astığı pankartla tepki gösterdi.

Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın astığı pankartta "Gazi Mustafa Kemal Paşa'mızın gönlümüzde edindiği yeri, ona olan sevgimizi, hürmetimizi sorgulama cüretini gösteren Mustafa Armağan bilsin ki; Edirne Atatürk'ü sevmekten vazgeçmeyecektir. Atasını bilmeyen vatanını ne bilsin!" ifadelerine yer verildi.

Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Derin Tarih adlı derginin genel yayın yönetmenliğini yapan, Mustafa Armağan geçtiğimiz günlerde bir liseye gelerek söyleşi düzenlediğini söyledi.

Mustafa Armağan'ın haddini aşarak Edirne'yi Atatürk sevgisinden ötürü kendince aşağılamaya çalıştığını kaydeden Albayrak, "Bu yazarın ne ilk densizliği ne de son olacaktır. Yazdığı mesnetsiz ithamlarla kurucu önderimiz Atatürk'e her fırsatta hakaret etme görevini üstlenmiş Armağan'a bildirmek isteriz ki tarihi olayları akl-ı selim değerlendirebilen her Türk insanı gibi Edirne'mizin insanı da Atatürk'üne aşıktır. Bundan da haklı bir kıvanç duymaktayız" dedi.

EDİRNE'DEN TEPKİ ALAN SOSYAL PAYLAŞIMLAR:

Derin Tarih dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapan ve tarih hakkında yaptığı araştırmalarla dikkat çeken Mustafa Armağan, geçtiğimiz günlerde Edirne'de konuşma yapmak üzere bir liseye çağrılmıştı. Armağan, konuşmasının ardından sosyal medyada "Dün bir okula gittim Edirne'de. Okul ele geçirilmiş! Kanton gibi. Kemalist kanton! MEB uyansın!", "Dün Edirne'deydim. Acilen el atılmazsa güzelim Edirne Kemalist sözde aydınların elinde can verecek. Edirne'ye sahip çık Türkiyem" ve "Acilen Edirne ve Çanakkale'yi kurtarma seferberliği başlatılması gerekiyor." gibi paylaşımlarda bulunmuştu.

Edirne Ülkü Ocakları: "Edirne, Atatürk’ü Sevmekten Vazgeçmeyecektir"

Edirne Ülkü Ocakları: "Edirne, Atatürk’ü Sevmekten Vazgeçmeyecektir"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim