• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Edirne Belediyesi Personelleri Sertifikalarını Aldı

Edirne Belediyesi Personelleri Sertifikalarını Aldı
Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlığı Birimi tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında...

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlığı Birimi tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı'na sunularak, destek almaya hak kazanan "Güvenlik Kültürünün Geliştirilmesi" başlıklı proje kapsamında eğitim alan belediye personeli sertifikalarını aldı.

Devecihan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimlerde Edirne Belediyesi'nin Fen İşleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Çevre Koruma ve Kontrol, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, İşletme ve İştirakler, Ulaşım Hizmetleri, Park ve Bahçeler, Hukuk İşleri, İtfaiye, İmar ve Şehircilik, Emlak ve İstimlak, Su ve Kanalizasyon ve Zabıta müdürlüklerinden görevlendirilen 140 personel iş güvenliği ve iş yerinde alınacak güvenlik önemleri konusunda bilgilendirildi.

Eğitim ardından yapılan sınavda başarılı olan 140 personel sertifika almaya hak kazandı. Personel iş güvenliği ve iş yerinde alınacak güvenlik önemleri konusunda eğitim verilen personele sertifikalarını Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu verdi.

Edirne Belediyesi'nin çok önemli bir projeyi hayata geçirdiğini ifade eden Tanrıkulu, "Güvenlik insanların yaşamlarının her döneminde ihtiyaç duyduğu çok önemli bir konu. Günlük yaşamda ve iş hayatında alınacak çok basit önlemlerle yaşanması muhtemel felaketleri önlemek mümkün. Edirne Belediyesi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajans tarafından hibe almaya hak kazanan bu eğitimle 140 belediye personeli güvenlik kültürü konusunda bilgilendirildi. Eğitime katılanların, burada edindikleri bilgileri yaşamının her alanında kullanmalarını temenni ediyorum" dedi.

Edirne Belediyesi Personelleri Sertifikalarını Aldı

Edirne Belediyesi Personelleri Sertifikalarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim