• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Edirne 10 Ocak’ta Referandumda

Edirne 10 Ocak’ta Referandumda
Kentte yaşanan altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak adına çalışmalara başlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 10 Ocak 2016 Pazar günü...

Kentte yaşanan altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak adına çalışmalara başlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 10 Ocak 2016 Pazar günü düzenlenecek referandumda Edirne halkına 2 seçenek sunacak.

Kentte yaşanan alt yapı sorunlarını gidermek üzere İçme Suyu Şebekesi, Kanalizasyon, Yağmur Suyu Toplama Kanalı, Atık Su Arıtma Tesisi olmak üzere 4 projenin de hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, hazırlanan bu projenin ne şekilde hayata geçirileceğini Edirne halkına soracak.

"MEVCUT ŞEBEKEDE 1934 YILINDAN KALMA BORULAR VAR"

10 Ocak 2016 Pazar günü 24 mahallede muhtarlıklara kurulacak olan sandıklarla Başkan Gürkan, altyapı için Edirne halkına 2 seçenek sunmaya hazırlanıyor. Edirne halkını 10 Ocak 2016 Pazar günü referanduma davet eden Gürkan, "Mevcut şebekede 1934 yılından kalma borular bulunmakta, mevcut kanalizasyon ve yağmur suyu toplama kanalları ekonomik ömrünü tamamlamak üzere ve aynı zamanda da kentin biyolojik bir arıtma tesisine ihtiyacı var. Tüm bu projeleri gerçekleştirmek zorundayız. Alt yapı sorunlarını daha fazla bekletemeyiz. Alt yapı sorunlarını çözmek için hazırladığımız projeleri ne şekilde hayata geçireceğimiz konusunda ise, sizlerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

"GELİN BU PROJELERİ TEK SOLUKTA HAYATA GEÇİRELİM"

10 Ocak 2016 Pazar günü düzenlenecek olan referandumda da halka 2 seçenek sunulacağını ifade eden Gürkan, "Önümüzdeki ilk seçenek; 4 projeyi de aynı anda gerçekleştirerek, sokakları bir kez kazalım; altyapısını tamamladığımız sokağı kaldırımından, aydınlatmasına varsa banklarına kadar tamamen bitirip, o sokaktan öyle mi çıkalım? Yoksa, hayata geçirmeyi planladığımız her bir projenin çalışmalarını ayrı ayrı zamanlarda yapıp, sokaklarımızı tekrar tekrar mı kazalım? Bizler bu şehrin yöneticileri ve aynı zamanda birer vatandaşı olarak, bu sıkıntıları tekrar tekrar yaşamak istemiyor ve sizlere de yaşatmak istemiyoruz. Bizler diyoruz ki; gelin bu projeleri tek solukta hayata geçirelim, 3 yıl bu çileyi hep beraber çekelim ama bu sürenin sonunda alt yapı problemi olmayan daha sağlıklı, daha yaşanabilir, daha çağdaş ve daha konforlu bir Edirne'ye kavuşalım. Eğer sizde bizim gibi düşünüyorsanız 10 Ocak 2016'ta 24 mahallede muhtarlıklara kurulan sandıklarda "Evet" diyerek bizlere destek olun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim