• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Edebali "Halka En Yakın Başkan" Seçildi

Edebali "Halka En Yakın Başkan" Seçildi
ANDY-AR'ın Bursa'da yaptığı "Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ilk sırada yer aldı.

ANDY-AR'ın Bursa'da yaptığı "Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ilk sırada yer aldı.

Yaptığı anketlerle, her seçim öncesi sonuçlara en yakın tahminlere ulaşan ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi, 21 Ekim - 9 Aralık 2105 tarihleri arasında Bursa'da yaptığı "Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı. 34 bin 200 kişiye, "Başkanı halka yakın buluyor musunuz?', "İlçenizin belediye hizmetlerinden memnun musunuz?" ve "Belediye başkanınızı tanıyor musunuz?" soruları yöneltildi. Yüzde 58,1'lik oran ile Bursa'nın halka en yakın belediye başkanı seçilen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, diğer üç kategoride de listenin ilk sıralarında yer aldı.

'Yaşadığınız ilçenin belediye hizmetlerinden memnun musunuz?" sorusuna verilen cevaplarda Edebali yüzde 52,7 ile ikinci sırada yer alırken, yüzde 70,2 tanınırlık oranı ile de üçüncü sırada yer aldı. Araştırma'nın genelinde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın en öne çıkan başkanı oldu.

'YILDIRIM'I İLÇENİN SAKİNLERİ İLE YÖNETİYORUZ'

Anket sonuçlarını değerlendiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali vatandaşların gösterdiği teveccühe teşekkür ederek, "Göreve talip olduğumuz ilk gün yönetim anlayışımızın merkezine insanı koyacağımızı taahhüt etmiştik. İki yıllık görev süremiz boyunca tüm projelerimizi bu eksende şekillendirdik. Hemşehrilerimize "Yıldırım'ın sakini değil sahibi olun" çağrımızla, yönetim mekanizmasında aktif şekilde yer almalarını sağladık. Türkiye'nin en önemli ve güvenilir araştırma şirketlerinden birisi olan ANDY AR'ın yaptığı çalışmalar gösteriyor ki yönetim anlayışımız ve ürettiğimiz projeler meyvelerini veriyor. Hemşehrilerimizin güven ve desteğiyle "Yeni Yıldırım'ı onların talep ve istekleri doğrultusunda inşa edeceğiz" dedi.

'GELECEK 100 YILIN YILDIRIM'I PLANLANIYOR'

Yıllarca kaçak ve plansız yapılaşmayla gündeme gelen Yıldırım'ın artık Türkiye'ye örnek teşkil eden projelerle adından söz ettirdiğini hatırlatan Edebali, "Her şeyin en iyisini hak eden Yıldırımlılar için Engelsiz Yaşam Merkezi'nden Sular Vadisi Doğa Parkı'na, Türkiye'nin en büyük spor kompleksinden kentsel dönüşüm projelerine kadar hayata geçireceğimiz tüm çalışmalarımızda önceliğimiz halkımızın rızası olacak. Hemşerilerimizin oluru ve desteği ile Yıldırım'a ve Yıldırımlılara hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Edebali "Halka En Yakın Başkan" Seçildi

Edebali "Halka En Yakın Başkan" Seçildi

Edebali "Halka En Yakın Başkan" Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim