• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Ecertaş’tan Abtü Rektörüne Ziyaret

Ecertaş’tan Abtü Rektörüne Ziyaret
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve beraberindeki heyet, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) Rektörü Prof.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve beraberindeki heyet, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül'ü makamında ziyaret etti.

ABTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gök, Genel Sekreteri Osman Arık ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nevzat Ardıç'ın da hazır bulunduğu ziyarette ABTÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül'e yeni görevinde başarılar dileyen Melih Ecertaş, ABTÜ'nün Havacılık ve Uzay Bilimleri alanında ihtisaslaşmasına karar verilmesinin gelecek adına önemli bir gelişme olduğuna dikkat çekti. Adana'nın ikinci devlet üniversitesi olan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin sadece akademik çalışmalarla değil, gençlerin zihnen ve bedenen sağlıklı birer vatandaş olarak yetiştirilmesi noktasında da fark oluşturan öncü bir Üniversite olarak adından söz ettireceğine inandığını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten ABTÜ Rektörü Prof. Dr. Gül, "Akademisyenler olarak bizler halktan kopmamalıyız. Tam aksine üniversitelerimizi şehirlerimizle bütünleştirebilmenin yollarını aramalıyız. Bu yolun en önemli unsurlarından bir tanesi de kıymetli gençlerimizdir. Gençlerimizle çeşitli platformlarda bir araya geliyor ve onlara kariyer yolculuklarında rehberlik etmeye özen gösteriyoruz. Ümit ediyorum ki, geleceğimiz vatan ve millet sevgisinin bilincinde, milli değerlerine sahip çıkan ve küresel liderliğe doğru emin adımlarla yürüyen gençlerin ellerinde şekillenecektir" şeklinde konuştu.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Rektör Gül, Genel Başkan Ecertaş'a günün anısına bir hediye takdim etti.

Ziyaretin sonunda ABTÜ'nün yeni yerleşkesinin maketini inceleyen ve yerleşke hakkında bilgi alan heyet hatıra fotoğrafı çektirerek üniversiteden ayrıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim