• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Ebbl E Grubu 2’inci Tur 8’inci Hafta

Ebbl E Grubu 2’inci Tur 8’inci Hafta
Bilecik Belediyespor, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) E Grubu Grubu ikinci tur 8'inci hafta müsabakası sonrası Safranbolu deplasmanından güle oynaya...

Bilecik Belediyespor, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) E Grubu Grubu ikinci tur 8'inci hafta müsabakası sonrası Safranbolu deplasmanından güle oynaya geldi.

Karabük'ün Safranbolu İlçe Kapalı Spor Salonu'nda oynanan EBBL E Grubu ikinci tur 8'inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor deplasmanda Safranbolu Belediyespor'u 75-70 skorla yendi. Maça Safranbolu'da İbrahim, Saday, Aykut, Emre ve Metin beşi ile başlayan Bilecik Belediyespor, rakibine ilk periyotta üstünlüğü kurmaya başladı. İlk periyotta Saday ve Emre'nin atışları ile farkı arttıran Bilecik Belediyespor ilk periyodu 21-10'luk skorla geçti. İkinci periyotta da rakibinden üstün oynayan Bilecik Belediyespor bu periyotta İbrahim muhteşem oyunu ile sayıları bulurken, ikinci periyotta sonunda soyunma odasına 35-25'lik skorla gitti. Üçüncü periyotta Safranbolu Belediyespor oyunda dengeleri sağlamaya çalışsa da fark en az 4 sayıya kadar indi. Üçüncü periyot 22 sayı üreten Bilecik Belediyespor rakibinden de 28 sayı yedi. Son periyota Bilecik Belediyespor 57-53'lik skorla önde girdi. Son periyotta karşılıklı bulunan sayılarla geçirilirken, maçı 75-70'lik skorla Bilecik Belediyespor maçı kazanması bilgi.

"BU HAFTA SON MAÇIMIZ VE LİDERLİK MAÇINA ÇIKACAĞIZ"

Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, Safranbolu'da güzel bir galibiyet ile Bilecik'e döndüklerini belirterek, "Bu hafta EBBL E Grubu ikinci tur 9'üncü hafta maçında Balıkesir Karasi Basketbol takımı ile liderlik maçına çıkacağız. Son hafta Antalya'nın Yıldızları ile karşılaşacağız ve maç 20-0'lık galibiyet ile sonuçlanacak. Çünkü ligden çekildiler. Bu hafta Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda Karasi Basketbol yenersek gurubu lider kapatacağız. Biz sonraki tura avantajlı bir şekilde gireceğiz. Bu hafta taraftar desteğini arkamızı alarak kazanmaktan başka bir şey düşünmeyeceğiz. Buradaki maça gelirsek oyuncularımı bu güzel galibiyetten dolayı kutluyorum. Bizi güzel bir şekilde burada misafir ettiler. Herkesin Safranbolu'ya gelerek bu tarih görmesini isterim" dedi.

Ebbl E Grubu 2’inci Tur 8’inci Hafta

Ebbl E Grubu 2’inci Tur 8’inci Hafta

Ebbl E Grubu 2’inci Tur 8’inci Hafta

Ebbl E Grubu 2’inci Tur 8’inci Hafta

Ebbl E Grubu 2’inci Tur 8’inci Hafta

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim