• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ebbl 3. Grup 8. Hafta

Ebbl 3. Grup 8. Hafta
Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 8'inci hafta ikinci yarı ilk müsabakasında Bilecik Belediyespor, Sakarya Büyükşehir Belediye Gelişim Sporu...

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 8'inci hafta ikinci yarı ilk müsabakasında Bilecik Belediyespor, Sakarya Büyükşehir Belediye Gelişim Sporu zor da olsa yendi.

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan EBBL 3. Grup 8'inci hafta ikinci yarı ilk müsabakasında Bilecik Belediyespor, Sakarya Büyükşehir Belediye Gelişim Sporu 64-61 skorla yenerek grupta ikinci sıraya yükseldi. Maça tempolu başlayan iki takım karşılıklı buldukları sayılar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Bilecik Belediyespor karşısında genç bir takımla çıkan Sakarya Büyükşehir Belediye Gelişim Spor ilk periyotta başa baş bir mücadele etti. İlk periyot karşılıklı bulunan sayılar ardından 20-20'lık skorla geçildi. İkinci periyotta da başa baş bir mücadele sergilenirken, ilk yarının son saniyelerinde bulduğu ikilik sayı ile Bilecik Belediyespor ilk yarının onunda 38-36'lık skorla soyunma odasına önde gitti.

MÜCADELENİN ÖN PLANA ÇIKTIĞI BİR MAÇ

Üçüncü periyotta hızlı başlayan iki ekip birbirlerine üstünlük sağlayarak bir türlü farkı açamadılar. Bilecik Belediyespor'un 2 hücumda bulduğu sayılara karşı attığı üçlüklerle farkı kapatan Sakarya Büyükşehir Belediye Gelişim Spor, maç boyunca iyi bir yüzde ile üçlük atışı buldu. Üçüncü periyotta başa baş bir mücadele sonrası 53-53 skorla geçildi. Son periyotta Bilecik Belediyespor, tecrübeli oyuncusu Metin Barış'ın sakatlanmasının ardından pota altında sıkıntılar yaşadı. Diğer tecrübeli oyuncuların oyuna koyduğu üstünlük ile Bilecik Belediyespor maçı 64-61'lik skorla kazandı. Bu galibiyet sonrası Bilecik Belediyespor, 8 takımlı 3. Grupta ikinci sıraya yükseldi.

MAÇ SONU

Maç sonu değerlendirme yapan Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, zorlu bir müsabaka olduğu belirterek, "Karşı takım genç bir takım. Genç takım olması nedeniyle ilk 3 periyot başa baş bir mücadele sergilediler. Son periyotta bizim oyuncular tecrübesini konuşturarak maçı kazandı. İlk yarıda deplasmanda da aynı tablo vardı. Kazandığımız için mutluyum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Beykoz karşısında kaybetmiş. Bizde ikinci sıraya yükseldik. Beykoz ile puanlarımız aynı ama ilk yarı yenildiğimiz için onlara liderliği onlar yükseldi. Haftaya İstanbul Ticaret Odası ile karşılacağız. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımı özverilerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Ebbl 3. Grup 8. Hafta

Ebbl 3. Grup 8. Hafta

Ebbl 3. Grup 8. Hafta

Ebbl 3. Grup 8. Hafta

Ebbl 3. Grup 8. Hafta

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim