• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Ebbl 3. Grup 14’üncü Hafta

Ebbl 3. Grup 14’üncü Hafta
Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup son hafta olan 14'üncü hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Beykozspor'u yenerek grubu lider bitirdi.

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup son hafta olan 14'üncü hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Beykozspor'u yenerek grubu lider bitirdi.

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan EBBL 3.Grup son hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Beykozsporu 75-57 skorla yenerek grubu lider olarak tamamladı. Maça Saday, Metin, Emre, Sinan ve Aykut beşi ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyotta rakibine karşı elde ettiği üstünlük ile skoru 20-15'e getirdi. Bu skor ilk periyodunda skoru oldu. İkinci periyotta İstanbul temsilcisi Beykozspor, Bilecik Belediyespor'un bulduğu sayılara karşılık vermeye çalışsa aradaki 5 sayılık fark kapanmadı ve ilk yarının sonunda soyunma odasına 37-33 skor ile Bilecik Belediyespor üstünlüğü ile geçildi.

İKİNCİ YARIDA BİLECİK BELEDİYESPOR FARKI AÇTI

İkinci yarıda seyircinin muhteşem desteğiyle ile başlayan Bilecik Belediyespor maça ağırlığını koydu. Bu periyotta Sinan ve Aykut ile bulduğu sayılarla farkı açan Bilecik Belediyespor skoru 55-44'e taşıdı. Üçüncü periyot bu skorla geçilirken, son periyot adeta bir şova dönüştü. Son periyotta Mehmet Volkan ve Kadir ile bulduğu üçlükler ile farkı açan Bilecik Belediyespor skoru 75-57'e getirerek maçı bu skorla kazanmış oldu. Bu sonucun ardından Bilecik Belediyespor 23 puana yükselirken, Beykozspor 21 puanda kaldı. Bu grupta Bilecik Belediyespor mile birlikte Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi ve Beykozspor EBBL'de gruptan çıkan 24 takım arasında yer alarak bir üst tura yükseldi.

MAÇ SONU OYUNCULARDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Maç sonunda Bilecik Belediyespor'lu oyuncular takımın Baş Antrenörü Yeşer Karabulut'a sarılarak "İyi ki doğdun Yeşer" diye tezahürat yaptılar. Maç sonucu açıklamada bulunan Bilecik Belediyespor Baş Antrenör Yeşer Karabulut, öncelikle maça gelerek kendilerine destek oldukları için seyircilere çok teşekkür etti. Kendileri için grubu lider bitirme maçı olduğunu anlatan Karabulut sözlerine şöyle devam etti;

"Grupta tek bir mağlubiyetimiz vardı, o da Beykozspor karşısında almıştık. Yenilmiştik, üzülmüştük. Benim 5 Şubat doğum günümdü oyuncularımda bu maçı kazanıp size doğum günü hediyesi olacak demişlerdi. Benim içinde doğum günü hediyesi olmuş oldu. Hepsine teker teker tebrik ediyorum. Çok güzel bir basketbol karşılaşması izlettirdik seyircilere de. Böyle zor günlerde bir nebzede Bilecik'teki basketbol severleri bir nebze güldürebilmek bizi çok mutlu ediyor. Buraya gelen taraftara çok teşekkür ediyorum, sizlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Play-off turu için yarın saat 14'de İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonunda bir kura çekimi gerçekleşecek. Yeni bir Play-off grubumuz oluşacak. Biz birinci olduğumuz için avantajlı gireceğiz bu kuraya. Çünkü iki tane birinci olacağız bu grupta. Bununda avantajını inşallah ilerleyen maçlarda yaşarız. Amacımız her zaman Bilecik'teki basketbol severlerin, sporseverlerin yüzünü biraz olsun güldürebilmek. İnşallah o maçlarda da güldürebiliriz. 3. Lig'e yükselmek için Play-off maçları başlayacak artık. Bundan sonra daha sert daha iyi maçlar oynanacak burada. Çünkü kendi gruplarında ilk 3'e girmiş takımlarla oynayacağız. İnşallah onlarda da böyle başarılar elde ederiz açıklamalarında bulundu."

"SEYİRCİ BASKISINA KARŞI GENÇ BİR TAKIM OLMAMIZIN DEZAVANTAJIYLA"

Beykozspor Baş Antrenörü Öğünç Babacan, maça iyi başladıklarını belirterek, "Genç bir takımız maça iyi hazırlandık ve maç ikinci yarıya kadar iyi gidiyordu. İkinci yarıda rakip takım ev sahipliği takım seyirci avantajını kullandı. Seyirci baskısıyla genç bir takım olmamızın dezavantajıyla hemen erken faullendik. Bu yüzden mücadele düzeyimiz düştü maalesef böyle şeyler oluyor. Bilecik Belediyespor çok tecrübeli bir takım, kendilerini kutluyorum. İnşallah iyi bir kura çekerler" dedi.

Ebbl 3. Grup 14’üncü Hafta

Ebbl 3. Grup 14’üncü Hafta

Ebbl 3. Grup 14’üncü Hafta

Ebbl 3. Grup 14’üncü Hafta

Ebbl 3. Grup 14’üncü Hafta

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim