• BIST 9568.16
  • Altın 2479.016
  • Dolar 32.4892
  • Euro 34.5857
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

E-belediye İle 7/24 Hizmet

E-belediye İle 7/24 Hizmet
Kent yaşamını, bilgi çağının gerektirdiği şekliyle kolaylaştırmaya çalışan Yeşilyurt Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, teknik cihaz alt yapısı...

Kent yaşamını, bilgi çağının gerektirdiği şekliyle kolaylaştırmaya çalışan Yeşilyurt Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, teknik cihaz alt yapısı ve e-devlet sistemi hizmetlerini aktif hale getirdi.

Bilgi toplumu entegrasyonunu sağlayabilmek için gerekli alt yapıyı oluşturan Yeşilyurt Belediyesi, kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan hızlı ve güvenli erişimi sağlayan www.turkiye.gov.tr ve www.yesilyurt.bel.tr adresinde online hizmet sunuyor. Belediyenin teknolojik alt yapısının daha güçlü ve etkin bir düzeye ulaşmasına önem verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı R. Murat Türksoy, e-devlet ve e-belediye hizmetleri noktasında altyapı çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti. Yeşilyurt Belediyesinde değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğini söyleyen Türksoy, "Bilgi-İşlem Müdürlüğümüzde altyapı çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda öncelikle e-belediye sistemini faaliyete geçirdik. Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız ve diğer mükelleflerin T.C kimlik ya da sicil numarası ile borç sorgulama, borç ödeme, beyan bildirim, bilgi edinme, evrak sorgulama, yeşil masa başvuru vb. hizmetleri online olarak yapabiliyor. Vatandaşlarımızın mesai saatleri dışında da 7 gün 24 saat belediyemize gelmeden internet ortamında tüm işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamak adına yapılan çalışmalar kapsamında ülkemizde mevcut bin 397 belediye arasında 145 belediyenin aktif olarak yer aldığı www.turkiye.gov.tr portalına giriş yaptık. Vatandaşlarımız www.yesilyurt.bel.tr web sitemiz üzerinden ve www.turkiye.gov.tr adresinden üye olan tüm kurumların hizmetlerinden yararlanabilecekler. Bilişim hizmetleri konusundaki yapılanma işlemleri ve hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim