• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

(Düzeltme) Kuyu cinayeti, kan davasına döndü

(Düzeltme) Kuyu cinayeti, kan davasına döndü
Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesinde, 5 yıl önce meydana gelen kuyu cinayeti taraflarının arasında çıkan kavgada, 1 kişinin hayatını...

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesinde, 5 yıl önce meydana gelen kuyu cinayeti taraflarının arasında çıkan kavgada, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Polis, bölgede geniş güvenlik tedbirleri alırken, giriş ve çıkışları yasakladı.

Edinilen bilgiye göre; Germencik ilçesine bağlı yaklaşık 10 bin nüfuslu Ortaklar Mahallesi'nde öğle saatlerinde pazar yerine gelen silahlı bir grup başka bir grupla kavga etti. Çıkan olaylarda, bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 25 yaşındaki H.T. ile 30 yaşındaki A.A.'nın ameliyata alındığı belirtildi.

Olayların büyüme ihtimaline karşı bölgede geniş güvenlik tedbirleri alınırken, TOMA'lar da bölgeye sevk edildi.

Kuyu cinayeti

Haziran 2011 tarihinde Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesi sınırları içerisindeki bir bağ evinin bahçesinde bulunan dar bir kuyudan bir hafta arayla iki ceset çıkartılmış ve olayla ilgili yapılan soruşturmalar sonucu iki kişiyi öldürüp kuyuya attıkları gerekçesi ile 3 kişi tutuklanmıştı.

Olay, jandarmaya gelen "adam öldürüp, su kuyusuna attılar" şeklindeki ihbarın ardından yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştı. Jandarma ekipleri, Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesi yakınlarındaki Dereköy köyü Düzenlik mevkiinde bulunan kullanılmayan suyu kuyusunda arama yapmıştı. Jandarma ve Sivil Savunma ekipleri tarafından 06 Haziran 2011 tarihinde bir erkek cesedi çıkarılmıştı. İlk olaydan birkaç gün sonra benzer bir ihbarın daha yapılması üzerine kuyuda yapılan aramada 12 Haziran 2011 gününü ikinci bir erkek cesedi daha bulunmuştu. 1 hafta arayla aynı kuyuda bulunan cesetlerin Gürkan Ekmekçi (21) ve Tarık Germez'e (22) ait olduğu tespit edilmişti.

Olayla ilgili H.A. ve H.A. isimli iki şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken tutuklu zanlıların ifadeleri doğrultusunda 21 yaşındaki D.V. isimli zanlı da Antalya'da yakalanarak Germencik'te çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Aydın Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden olayla ilgili mahkemeler görülürken, 22 Ocak 2014 tarihinde de adliye çıkışında taraflar arasında meydana gelen kavgada 2 kişi yaralanmış 4 kişi de gözaltına alınmıştı.

Aydın Valiliği, olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Ortaklar'da olayın yaşandığı bölgeye girişlerin yasaklandığı öğrenildi.

(Düzeltme) Kuyu cinayeti, kan davasına döndü

(Düzeltme) Kuyu cinayeti, kan davasına döndü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim