• BIST 9572.82
  • Altın 2472.29
  • Dolar 32.4996
  • Euro 34.5856
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Düzce’de Binlerce Kişi Terörü Lanetlemek İçin Yürüdü

Düzce’de Binlerce Kişi Terörü Lanetlemek İçin Yürüdü
Son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından Düzceliler "Teröre Lanet, Şehitlere Rahmet Yürüyüşü"nde birlik beraberlik için bir araya geldi.

Son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından Düzceliler "Teröre Lanet, Şehitlere Rahmet Yürüyüşü"nde birlik beraberlik için bir araya geldi. Yürüyüşe katılan binlerce Düzceli ellerinde bayraklarla, terör örgütlerini lanetleyen sloganlar atarken terör operasyonlarında şehit olan güvenlik güçlerimizi de unutmadılar.

Son günlerde ardı ardına yaşanan bombalı saldırılar ile terör olaylarını protesto etmek ve terör operasyonlarında şehit olan güvenlik güçlerimizi yaad etmek için binlerce Düzceli "Teröre Lanet Şehitlere Rahmet" yürüyüşünde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Düzce Barosu'nun çağrısı ve Sivil toplum örgütlerinin organizasyonu ile yapılan yürüyüşe Düzce Üniversitesi, siyasi partiler, esnaf odaları başkanları, spor camiası, ve binlerce Düzceli katıldı.

"Düzce terörü lanetliyor, tek yürek tek ses" pankartının en önde taşındığı yürüyüşte Türk bayrakları taşıyan kalabalık grup terör örgütleri lanetleyen sloganlar attı. Terörle mücadele operasyonlarında şehit olan güvenlik güçlerimizin de unutulmadığı yürüyüş boyunca birlik ve beraberlik masajları içeren sloganlarda atıldı.

Belediye önünde başlayan yürüyüş, Anıtpark meydanında sona erdi. Anıtpark'ta yapılan gösterilerde ise şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşının okunmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu konuşma yaptı. Vedat Nefesoğlu konuşmasında; "Ülkemizde devam eden terörü ve teröristleri şiddetle kınıyoruz. Ülkemiz dünden daha fazla iç ve dış düşmanların yoğunlaşan tehdidi altındadır. Türkiye'nin bekası için teröre verdiğiz onlarca, yüzlerce şehit hepimizi derinden üzmektedir. Gencecik fidanlar hürriyetimiz için, bütünlüğümüz için, bayrağımız için can vermektedir. Terör ve işbirlikçilerine kesinlikle müsamaha edilmemelidir. Buradan terörü besleyen, destekleyen devletlere sesleniyorum. Türk Bayrağını gönderden indirmeye, okunan ezanı susturmaya kimsenin gücü yetmez. Karşılarında Türk Ordusunu, Türk Milletini, Kürdü, Laz'ı, Çerkez'i ile en ağır şekilde göreceklerdir. Terörün kökü bitinceye kadar devletimizin ve ordumuzun, güvenlik güçlerimizin hep yanında olacağız. Bu vatan için canını vermiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz." Dedi.

Düzce Barosu Başkanı Ali Dilber ise yaptığı konuşmada, "Teör küresel bir suçtur. Terörü destekleyenlerde bu suçun ortağıdır. Terörün iyisi kötü olmaz. Terör insanlık suçudur. Gerek Ankara'da otobüs durağıma yapılan bombalı saldırı gerekse İstanbul İstiklal Caddesi'ne yapılan bombalı saldırı göstermiştir ki terör örgütü kirli oyunlar oynamak istemektedir. Bizlere düşen ırkına bakmaksızın teröre karşı tek yürek olmak zorundayız. Bu Birlikteliğimiz terörizmin sonunu getirtecektir. Sadece ve sadece korkak olarak anılmaktan korkarız Allah'ın izniyle hiç kimseden korkmayız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından şehitler ruhuna okunan dua ile yürüyüş sona erdi.

Düzce’de Binlerce Kişi Terörü Lanetlemek İçin Yürüdü

Düzce’de Binlerce Kişi Terörü Lanetlemek İçin Yürüdü

Düzce’de Binlerce Kişi Terörü Lanetlemek İçin Yürüdü

Düzce’de Binlerce Kişi Terörü Lanetlemek İçin Yürüdü

Düzce’de Binlerce Kişi Terörü Lanetlemek İçin Yürüdü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim