• BIST 9758.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

Düzce Üniversitesinde Bilimsel Araştırma Sunumu

Düzce Üniversitesinde Bilimsel Araştırma Sunumu
Düzce Üniversitesi Tıbbi Araştırma ve Bilim Topluluğu tarafından düzenlenen "Bilimsel Araştırma Sunumu" konulu seminer, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda...

Düzce Üniversitesi Tıbbi Araştırma ve Bilim Topluluğu tarafından düzenlenen "Bilimsel Araştırma Sunumu" konulu seminer, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programa, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Özmerdivenli, Tıp Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Recep Özmerdivenli, Ülkemizde Tıp eğitimindeki en önemli açığın araştırmacı kimliğinden uzak gençler yetiştirmek olduğunu belirterek sözlerine başladı.

Programın, sadece hastayı iyi tedavi eden hekimlerin değil, o tedavileri bulup geliştiren hekimlerin yetiştirilmesine de vesile olacağını ifade eden Prof. Dr. Özmerdivenli, her meslekte olduğu gibi hekimlikte de araştırmacı kimliğe sahip olmanın son derece önemli olduğunu söyleyerek, seminerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından programın oturum bölümüne geçildi. Moderatörlüğünü Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Sarıtaş'ın yaptığı birinci oturumda, travma hastalığı ve bu hastalığa multidisipliner yaklaşım, intoksikasyon hastalığı ile yılan zehirlenmesine karşı yaklaşımlar konuşuldu.

Moderatörlüğünü Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Özçetin'in gerçekleştirdiği ikinci oturumda, anksiyete hastalığı, obsesif kompulsif bozukluklar ve hipnozun insan üzerine etkileri konusunda bilgiler paylaşıldı.

Üniversitenin Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şerif Demir'in moderatörlüğünü yaptığı üçüncü ve son oturumda ise sigara bağımlılığı, nikotinin vücuda etkisi, patlıcandaki nikotin hakkında bilgiler katılımcılara aktarıldı.

Program, seminerde emeği geçenlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim