• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Düzce Üniversitesi Kupalara Doymuyor

Düzce Üniversitesi Kupalara Doymuyor
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Muaythai Federasyonu işbirliği ile Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası...

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Muaythai Federasyonu işbirliği ile Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda Düzce Üniversitesi, bireysel sıralamada ve takım sıralamasında aldığı başarılı derecelerle turnuvaya damgasını vurdu.

Şampiyonada; Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Abdüssamed Uğurlu Büyük Erkekler A Division 57 kg kategorisinde, Yusuf Örs 54 kg kategorisinde ve Mehmet Demirci ise 48 kg kategorisinde rakiplerini mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldular.

Büyük Erkekler B Division 63 kg kategorisinde Burak Uslu ile Büyük Bayanlar 51 kg kategorisinde Sibel Karabulut da, Türkiye şampiyonu olarak Üniversitemiz adına büyük bir başarıya imza attılar.

Spor Bilimleri Fakültemiz öğrencilerinden 60 kg'da İbrahim Mortaş, 57 kg'da Yunus Gültekin ve 60 kg'da Ece Çakır Türkiye 2.si olurken, 63 kg'da Murat Aydemir, 81 kg'da Eray Vural, 48 kg'da Mertcan Korol ve 75 kg'da Nuran Ordu Türkiye 3.lüğü derecelerini elde ettiler.

Bu başarıların yanı sıra A Division kategorisinde Düzce Üniversitesi takım halinde Türkiye 2.si olurken, B Division kategorisinde ise Türkiye 3.lüğü başarısını kazandı. Ayrıca turnuvada Türkiye 3.sü olan bayan takımı, üç kupayı da kazanarak en başarılı takımlardan biri oldu. Bu sonuçlarla üç kulvarda toplam 12 madalya kazanan Düzce Üniversitesi, görkemli başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Muay Thai Türkiye Şampiyonası ile ilgili görüşlerini dile getiren Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. ve Teknik Sorumlu Prof. Dr. Kürşat Karacabey, "Düzce Üniversitesi, şampiyonada tarih yazmıştır. Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a kupaları almaya gidiyoruz demiştik. Çok şükür kupalar ile döndük. Başarıların kazanılmasında takımımızın antrenörü Öğr. Gör. Yavuz Öntürk hocamız, öğrencilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üniversitemizi yiğitçe temsil eden aslan parçası sporcularımızı tebrik ediyorum. Üniversitemize ve Düzce'mize hayırlı olsun" dedi.

Düzce Üniversitesi Kupalara Doymuyor

Düzce Üniversitesi Kupalara Doymuyor

Düzce Üniversitesi Kupalara Doymuyor

Düzce Üniversitesi Kupalara Doymuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim