• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesinde 10. Yıl Kutlandı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesinde 10. Yıl Kutlandı
Düzce Üniversitesi 10. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Akçakoca Yerleşkesi Kutlama Programı" Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu...

Düzce Üniversitesi 10. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Akçakoca Yerleşkesi Kutlama Programı" Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen kutlama programına; Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Akçakoca Askerlik Şubesi Başkanı Savaş Karataşlı, protokol üyeleri, davetli misafirler, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zafer Akbaş, Akçakoca Yerleşkesi'nde 1993'ten beri lisans düzeyinde eğitim verildiğini belirterek Akçakoca Meslek Yüksekokulumuzla birlikte eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettiklerini dile getirdi. Akçakoca Yerleşkesi'nde yaklaşık 3 bin öğrenci olduğunu ifade eden Doç. Dr. Akbaş, yüksek lisans alanında da eğitim verdiklerinin altını çizerek Akçakoca'nın farkını ortaya koyduklarını söyledi. Akçakoca Yerleşkesi'ne kuruluşundan bugüne kadar emek veren herkese teşekkür eden Doç. Dr. Zafer Akbaş, "Hepimizin gayretleriyle inşallah daha güzel yarınlara hep beraber şahitlik ederiz" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

"Akçakoca Yerleşkesi Kutlama Programı" Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ın konuşmalarıyla devam etti. Üniversite her yerleşkesinde 10. Yıl Etkinliklerini bu tarz programlarla kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Rektör, yerleşkelere değer veren ve öğrencileri önemseyen paydaşlarla bir araya gelme amacıyla bu programı düzenlediklerini dile getirdi.

Düzce Üniversitesi'nin, mezunlarının gurur duyabilecekleri bir üniversite olmayı başardığını vurgulayan Rektör, yatay geçişle ayrılan öğrencilerimizin dahi tekrar Üniversitemize geri döndüklerini belirterek bu durumun çok önemli bir gösterge olduğuna dikkat çekti.

2015 yılı itibariyle Üniversitenin; devlet üniversiteleri arasında birinci sırada olduğunu ve girişimcilik endeksinde sürekli yer aldığını ifade eden Rektör Çakar, 30 bin dünya üniversitesi içinde ilk 2000 içinde bulunma başarısını gösteren Üniversitenin girişimci, yenilikçi, insana değer veren ve paylaşımcı bir üniversite olduğunu sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, "Üniversitemize katkı sağlayan, öğrencilerimizin varlığını değer olarak gören Düzceli ve Akçakocalı dostlarıma, Doç. Dr. Zafer Akbaş'a ve Yerleşkemiz Yönetimine teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı. Açılış konuşmalarının sonrasında Üniversitenin Akçakoca Yerleşkesi'ne maddi ve manevi anlamda destek verenlere plaketleri takdim edildi. Plaketini alma üzere sahneye davet edilen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kendisinin de Üniversitede yüksek lisans eğitimi gördüğünü ifade ederek programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Üniversiteye her zaman destek olacaklarını söyleyen Yemenici'ye plaketi, Rektör Çakar tarafından takdim edildi.

Üniversitenin Akçakoca Yerleşkesi'nin gelişmesine katkı sağlayan Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Düzce İl Genel Meclis Eski Üyesi İbrahim Bilgin, Akçakoca Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Ekinci, öğretim üyeleri Doç. Dr. Mehmet Akif Öncü, Doç. Dr. Muammer Mesci, Doğancılar Kooperatifi Başkanı Uğur Özcan, Üniversite personeli Tuncay Yanık ile Genç Organizatörler Topluluğu Başkanı Hüsniye Mazı ve öğrenci Kardelen Alparslan'a plaketleri takdim edildi.

Program, Akçakoca Yerleşkesi'nde yenilenen mescitlerin açılışı ile sona erdi.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesinde 10. Yıl Kutlandı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesinde 10. Yıl Kutlandı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesinde 10. Yıl Kutlandı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesinde 10. Yıl Kutlandı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesinde 10. Yıl Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim