• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Düzce Özel Kültür Koleji Ortaokulu Derecelere Doymuyor

Düzce Özel Kültür Koleji Ortaokulu Derecelere Doymuyor
Düzce Kültür Koleji Ortaokulu, düzce Belediyesi tarafından yapılan bilgi yarışmasında aldığı Düzce Birinciliğinin ardından ortaokullar arası puanlı...

Düzce Kültür Koleji Ortaokulu, düzce Belediyesi tarafından yapılan bilgi yarışmasında aldığı Düzce Birinciliğinin ardından ortaokullar arası puanlı atletizm yarışmasında da birçok dalda madalya kazandı. Takım halinde Düzce 1. olan Düzce Kültür Koleji atletizm takımına madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Bu hafta Düzce belediyesi tarafından il genelinde okullar arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasında 1. olan Özel Kültür Ortaokulu akademik başarılarının yanında sosyal ve sportif faaliyetlerde de adını duyurmaya devam ediyor.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Puanlı Atletizm müsabakalarında Düzce Kültür Koleji Orta okulu sporcuları bireysel ve grup olarak başarılar elde etti. Başarılı sporculara madalyaları ise okul bahçesinde yapılan törenle verildi.

Törende konuşan okul Müdürü Murat Sert madalya töreninde yaptığı açıklamada; "Düzce Kültür Koleji öğrencilerine hem akademik eğitim hemde sportif ve sosyal eğitimler vererek, topluma faydalı bireyler yetiştirmeye özen gösteriyor. Bu anlamda ilimiz genelinde ve ülke genelinde yapılan yarışmalarda aldığımız başarılı sonuçlar, verdiğimiz eğitimlerin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bu yarışmalarda derece yapan ve başarılı olan sporcularımıza teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yapılan atletizm yarışmalarında; Cirit Atma 1.si Eda Gürel, Gülle Atma 1.si Buse Şahin, Uzun atlama 1.si H. Sena Çalışkan, Yüksek Atlama 1.si H. Sena Çalışkan, 100m Engelli Koşu 1.si Beril Kavakdan, 1500m koşu 1.si Buse Şahin, 100m koşu 2.si Beril Kavakdan, 300m 2.si Sudenur Gümüş, 800m koşu 3.sü Sudenur Gümüş, Gülle Atma 2.si Doğa Demir, Uzun Atlama 2.si Melih Kerem Aydın, Yüksek Atlama 2.si Uğur İlhan, 3 Adım Uzun Atlama 2.si Deha Sarıahmet, 100M Koşu 3.sü Kerem Bideci, 100m Engelli Koşu 3.sü Melih Kerem Aydın, Cirit Atma 4.sü Kağan Demircan, 2000m Koşu 3.sü Deha Sarıahmet, 4x100 Bayrak 2.si Türkay Kuşçuoğlu, Deha Sarıahmet, Kerem Bideci ve Melih Kerem Aydın oldu.

Kız Atletizm Takımı Düzce 1.si olarak bölge elemelerine okulumuzu ve ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Ayrıca yine aynı okuldan Beste Özcan'da özel televizyon kanalında yapılan "O Ses Çocuklar" yarışmasına katılarak ilk elemeyi geçti. Beste Özcan, şarkıcı Hadise ile çalışmalarına devam edecek.

Düzce Özel Kültür Koleji Ortaokulu Derecelere Doymuyor

Düzce Özel Kültür Koleji Ortaokulu Derecelere Doymuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim