• BIST 9747.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Düzce Kimlik Değiştiriyor

Düzce Kimlik Değiştiriyor
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Düzce'nin hızlı bir gelişim süreci içinde bulunduğunu belirterek "Düzce kimlik değiştiriyor" dedi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Düzce'nin hızlı bir gelişim süreci içinde bulunduğunu belirterek "Düzce kimlik değiştiriyor" dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz belediyenin 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılına ilişkin yatırımlardan söz etti. Caymaz bu konuda şu görüşlere yer verdi " Yerel seçimlerin ardından neredeyse 2 yıllık hizmet süremizi geride bırakıyoruz. Belediye olarak Düzce'nin gelişmesine ve kalkınmasına yönelik programlarımızı sürdürüyoruz. Düzce, hızlı bir kalkınma süreci içindedir. İlimizin kalkınması ve gelişmesinde ise birlik ve beraberlik anlayışı içindeki uyumlu çalışmalarımız büyük önem arz etmektedir. Stratejik amaç ve hedeflere varmak için merkezi ve bölgesel kamu kurum ve kuruluşların, partilerin, sivil toplum kuruluşlarının bir düzen içinde iş ve eylem planlarının icraata dönüştürülmesi esastır. Düzce Belediyesi olarak alt ve üst yapıdan, fiziki yapılanmaya, sosyal ve kültürel değerlerden, toplumsal kalkınmaya kadar her alanda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Düzce yenileniyor, kimlik değiştiriyor.

AK Parti Düzce Ocak ayı İl Danışma Toplantısı, geniş bir katılımla Müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi. Danışma Toplantısına Düzce Milletvekilleri ve Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur da katıldı. AK Parti Düzce Ocak ayı İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşının okunmasıyla İl Danışma Toplantısı başladı. İl Danışma toplantısına Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, İlçe ve Belde Başkanları, Belediye Başkanları, İGM ve Belediye Meclis Üyeleri ile Grup Başkan Vekilleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düzce Kimlik Değiştiriyor

Düzce Kimlik Değiştiriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim