• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı lige hazır

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı lige hazır
Düzce Belediye Başkanı ve Belediyespor Basketbol Erkek Takımı Onursal Başkanı Mehmet Keleş, bu yıl Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan...

Düzce Belediye Başkanı ve Belediyespor Basketbol Erkek Takımı Onursal Başkanı Mehmet Keleş, bu yıl Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı'na başarılar diledi. Keleş, "Küçük imkanlarla büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum" dedi.

Düzce Belediyespor Erkek Basketbol takımı sezonun ilk maçı öncesi basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında buluştu. Turan Otel'de yapılan basın toplantısına Düzce Belediyespor Basketbol Takımı Onursal Başkanı Mehmet Keleş, Kulüp Başkanı Hatun Albayrak, Antrenör Timuçin Meriç, Takım Kaptanı Ersin Görkem, Düzce Belediyespor basketbol takımı oyuncuları, Basketbol şube sorumluları ve basın mensupları katıldı.

Keleş: "Büyük başarılara imza atacak bir takım kurduk"

Düzce Belediyespor Onursal Başkanı Mehmet Keleş, takımın eksiklikleri olduğunu bildiğini fakat eksiklikleri gidereceklerini dile getirerek, "Küçük imkanlar ile büyük başarılara imza atacak bir takım kurduk. Hedeflerimizi büyük koyuyoruz. Teknik heyete ve sporculara güveniyorum. Hafta sonu Sakarya Büyükşehir Basketbol takımını sahamızda ağırlayacağız. Düzcelilerin bu maçta takımımıza destek vermesini istiyoruz. 1-2 maç sonra salonun tıka basa dolacağına inanıyorum. Bizde elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu şehrin insanları bu takıma inanırsa spordan zevk almaya eğlenmeye bu şehirlere kanalize edebilirsek başarılı olacağız. Bende fırsat buldukça gelip maçlarınızı izleyeceğim" dedi.

Başkan Keleş, spor alt yapısı noktasında da çalışmalar yaptıklarını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Şengüloğlu: "Kısa sürede uzun bir yol aldık"

Düzce Belediyespor Kulübü Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ise bir üst lige alınınca takımı geç kurduklarını belirterek, "Bu sene aşağıdan davetle bir üst lige çıktık. Herkes takımlarını kurduktan sonra biz çalışmalara başladık. Amatör ruh şu anda devam ediyor. Geçen sene küçük paralarla büyük işler yaptık. Sakatlıksız problem yaşamadan hiçbir maçımızdan tartışma gürültü yaşanmadan iyi bir sezon geçirmeyi diliyorum. Antalya'da biz turnuvayı kaybettik. Orada oynadığımız maçlarda iyi performans gösterdik. Favori takımlara karşı az farklı kaybettik. Hiçbir zaman düşme hattında olacağımızı düşünmüyorum. Sezonun başından sonuna kadar Düzcelilerin desteklerini arkamızda görmek istiyorum" diye konuştu.

Meriç: "Düzcelilerden destek bekliyoruz"

Antrenör Timuçin Meriç ise tüm seyircileri salona destek için beklediklerini dile getirerek, "Böyle kısıtlı bir zamanda böyle bir kadro kurmamız için maddi ve manevi destek verenlere teşekkür ediyorum. Bu lig önemli bir lig. Yeni kurulan ve bu ligde mücadele edecek olan bir takım olarak hedefi burada kalıcı olmaktır. Düzce her zaman seyirci ile beraber anılan bir şehir. Bizim orada en büyük ihtiyacımız destek. Kalıcı konutlarda oynayacağız. Düzce'yi desteklemek adına orada bulunmalarını bekliyorum. Ben bu ligde kesinlikle kalıcı olacağımızı düşünüyorum. Amatör ruhla yakalayacağımız bir enerji ile birlikte güzel bir başarı yakalayacağız. Tüm oyuncularımız ile birlikte buna söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Kaptan Görkem: "Bize güvenin"

Milli oyuncu Düzce Belediyespor Basketbol Takım Kaptanı Ersin Görkem ise Düzcelilerin bu takıma inanmasını ve başarılı bir sezon geçireceklerini vurgulayarak, "Birçok oyuncu buraya 1-2 hafta önce geldi. Dezavantajlarımız var. Geç başladığımız için sorun oldu. Yabancı oyuncularımız geç kaldı. Kondisyon yoktu. Takım olarak yakın ilişkilerimiz var. Bu seviyeye geleceğiz. Takım ruhunu yakalamalıyız. Ben bunu takımda görmek istiyorum. Her maçı kazanmak ve gereken mücadeleyi ortaya koymamız gerekiyor. Tüm oyuncular olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Keleş herkesi tek tek tebrik ederek yeni sezonda başarılar diledi.

Bu sezon Türkiye Basketbol 1. Liginde (TBL) mücadele edecek olan Düzce Belediye basketbol takımı sezonun ilk maçında Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımını ağırlayacak.

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı lige hazır

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı lige hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim