• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Düzce Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kurdu

Düzce Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kurdu
Düzce Belediyesi tarafından yollardaki asfaltlamada dünya çapındaki standartlara uygunluk amacıyla asfalt plenti tesisleri kuruldu.

Düzce Belediyesi tarafından yollardaki asfaltlamada dünya çapındaki standartlara uygunluk amacıyla asfalt plenti tesisleri kuruldu. Düzce Valisi Ali Fidan ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, asfalt plentinin kurulduğu üretim şantiyesinde incelemelerde bulundular.

Düzce Belediyesi Çamköy Mahallesi'nde bulunan üretim tesisleri şantiyesinde makine ve ekipman sayısını zenginleştiriyor. Belediye son olarak karayollarının da uyguladığı dünya standartlarındaki asfalt üretimi için harekete geçti ve 260 ton/saat kapasiteli asfalt plentini şantiyeye yerleştirdi. Başkan Mehmet Keleş, yapılan yolun kaliteli olması için kullanılan malzemenin ve asfaltın uygun kalitede olması gerektiğini belirtti. Keleş, "Belediyemizin tesislerinde asfalt üretimi yapıyoruz. Ancak bunu daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Amacımız dünya standartlarında asfalt sermektir. Bunun için de asfalt plenti sahamızı genişleteceğiz" dedi.

Düzce'de her zaman kaliteli hizmeti hedeflediklerini ifade eden Başkan Mehmet Keleş, yolların asfaltlanmasında da teknoloji ile birlikte dünya standartlarına uygunluğu esas aldıklarını vurguladı. Belediyenin asfalt plentinin iyi çalıştığını işaret eden Başkan Keleş, "Amacımız asfalt plenti sahamızı genişletmektir. Yapılan yolun kaliteli, uygun standartlarda olması, kullanılan malzemenin ve asfaltın uygun kalitede olmasıdır. Çünkü standartlara uygun olmayan asfalt bozulmalara neden olmaktadır. Değişen iklim şartlarında, sıcaklık farklarında zarar görmekte çok kısa süre içerisinde özelliğini yitirmektedir. Asfalt serme işi tamamen profesyonellik gerektirmekte olup, yeni asfalt serilmeden önce eski yıpranmış olan asfalt kazınarak kaldırılmakta, mazgal ve su giderleri çepeçevre hesaplanmakta, yol eğimi ve kod farkı ortaya çıkan yollarda stabilize işlemi yapılarak bilgisayar sistemlerinde kodlanıp, uzun yıllar kullanılacak olan asfalt oluşturulmaktadır" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Vali Ali Fidan ile birlikte şantiye sahasında asfalt plenti ve diğer tesisleri inceledi.

Düzce Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kurdu

Düzce Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kurdu

Düzce Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim