• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Düşmanlarımıza karşı tek vücut olmalıyız

Düşmanlarımıza karşı tek vücut olmalıyız
Cumhurbaşkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında paralel yapı ve terörle mücadele konusunda sert mesajlar verirken, “birlik” çağrısı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, paralel yapıların terör örgütleriyle birlikte hareket ettiğini belirterek, “Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir” ifadesini kullandı.
Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle dün bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, özetle şunları söyledi:
“30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda son devletimiz olan Cumhuriyetimizin de müjdecisidir. Cumhuriyet tarihi boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır. bugün de ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. Güney sınırlarımızda yaşanan çatışmaların ortaya çıkardığı istikrarsızlık ortamı ülkemiz için ciddi güvenlik sorunlarına yol açmaktadır.”
‘Tehditleri bertaraf edeceğiz’
“Bu ortamdan güç alarak yeniden eyleme başlayan bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarda şehit edilen güvenlik güçlerinin acısının yüreklerini dağladığını belirten Erdoğan, “Terör örgütleriyle birlikte hareket eden paralel devlet yapılanmaları, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır. ‘Tek millet, tek bayrak, tek Vatan, tek devlet’ ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, bugün yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim