• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral

Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral
Hakkari, Mardin ve Şırnak'ta terörle mücadele eden polis ve askerlere destek vermek amacı ile Dursunbey Farâbi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin...

Hakkari, Mardin ve Şırnak'ta terörle mücadele eden polis ve askerlere destek vermek amacı ile Dursunbey Farâbi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin organizesi ve Dursunbey Belediyenin desteği ile 25 koli lokum bölgeye gönderildi.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesi Farâbi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri toplum hizmeti ve sosyal etkinlikler kapsamında; Güneydoğu'da, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle, kahramanca mücadele eden Jandarma Özel Harekât ve Polis Özel Harekât birliklerine moral ve destek vermek amacıyla düşledikleri projeyi hayata geçirdiler. Öğrenciler bu kapsamda Hakkâri, Şırnak ve Mardin'de sekiz ayrı birlikte görev yapan asker ve polislere yazdıkları mektuplar ile birlikte, kendi aralarında topladıkları bağışlarla aldıkları 800 kilogram lokumu yapılan törenle yolladılar.

Okul bahçesinde gerçekleşen törene Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı Ali Aygüzer, Emniyet Müdürü Erol Akar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Ömer Faruk Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Belediye Meclis üyesi Vacit Kahvecioğlu, Okul Müdürü Ahmet Köse ve öğretmenler katıldı. Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar'ın duyarlı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etmesinin ardından yine Kaymakam Yaşar Aksanyar tarafından dua edildi. Duaların ardından ise Dursunbey Belediyesinin sponsorluğunda lokumlar kargolanarak Güneydoğu'da belirlenen 8 ayrı birliğe sevk edildi.

Okulun rehber öğretmeni Gökhan Şenoğlu proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yapılan projede öğrencilerimiz, bizlerin güvenliği için canla başla mücadele edip, vatanımızı hainlerden temizlemeye çalışan kahraman asker ve polislerimize manevi destekte bulunmayı ve onlarla gurur duyduğumuzu hissettirip asker ve polisimize moral vermeyi amaçlamışlardır. Bu projede öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve hediyelerin kargoya verilmesi esnasında bizzat gelerek desteklerini esirgemeyen; Kaymakamımız Yaşar Aksanyar'a, bize büyük destek sağlayan ve kargo bedelini üstlenen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Komutanlarımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, AK Parti İlçe Teşkilatına, PTT Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Okulun Hemşirelik bölümü öğrencilerinden Mine Karyağar ve Rümeysa Başdemir de Güneydoğu'da canla başla teröristler ile mücadele eden kahraman Türk asker ve polislerine moral olarak destek olmak istediklerini söylediler. Bedenen orada olamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden öğrenciler, manen güvenlik güçleri ile birlikte olduklarını söylediler.

Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral

Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral

Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral

Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim