• BIST 9804.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Dursunbey’de Sağlıklı Yaşam Koşusu

Dursunbey’de Sağlıklı Yaşam Koşusu
Dursunbey Belediyesi ve Atatürk Ortaokulu tarafından sürdürülen "Ailenle Kucaklaş Zararlı Maddelerden Uzaklaş" projesi kapsamında okullar arası sağlıklı...

Dursunbey Belediyesi ve Atatürk Ortaokulu tarafından sürdürülen "Ailenle Kucaklaş Zararlı Maddelerden Uzaklaş" projesi kapsamında okullar arası sağlıklı yaşam koşusu gerçekleştirildi.

Dursunbey Atatürk ortaokulu tarafından hazırlanan Dursunbey Belediyesi tarafından da eş finansmanı sağlanan "Ailenle Kucaklaş Zararlı Maddelerden Uzaklaş" projesi hayata geçirildi. Daha önce birçok ünlü ismin destek verdiği proje kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Hıdırlık Aktif Yaşam parkında bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Söbüoğlu, Vacit Kahvecioğlu, Dursunbey Emniyet Müdürü Erol Akar, Okul Müdürleri ve öğretmenleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Etkinlikte ilk olarak okullar arası 4 x 800 metre bayrak yarışı müsabakası gerçekleşti. Çekişmeli bir yarışa ev sahipliği yapan etkinlikte bayrak yarışı galip bitiren takım Yatılı Bölge Okulu (YBO) oldu. Bayrak yarışında ikinci takım Atatürk Ortaokulu, üçüncü takım ise İmam Hatip Ortaokulu oldu. Yapılan yarışların ardından ise protokolün de katılımı ile Sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi. 800 metrelik yürüyüşün ardından ise madalya törenine geçildi. Sağlıklı yaşam koşusunda derece elde eden takımlara kupa ve madalyaları katılımcılar tarafından verildi.

Etkinlik ve proje hakkında açıklama yapan Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar bu projeyi gerçekleştiren Dursunbey Belediyesi ve Atatürk Ortaokulunu kutladı. Kaymakam Aksanyar " Günümüzde ismini dahi zikretmek istemediğimiz bağımlılıklar toplumumuzu ziyadesiyle rahatsız ediyor. Toplum aktiviteden uzak, hareketten uzak ve bağımlılıklara teslim olmuş bir yere doğru gidiyor. Bu boşluğu tespit edip kestiren başta Uğur Satılma hocama, Hacer, Esna Hocama ve onlara destek veren Dursunbey Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Dursunbey’de Sağlıklı Yaşam Koşusu

Dursunbey’de Sağlıklı Yaşam Koşusu

Dursunbey’de Sağlıklı Yaşam Koşusu

Dursunbey’de Sağlıklı Yaşam Koşusu

Dursunbey’de Sağlıklı Yaşam Koşusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim