• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Dursunbey OSB’de altyapı uygulama projeleri imzalandı

Dursunbey OSB’de altyapı uygulama projeleri imzalandı
Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde önümüzdeki aylarda başlayacak olan altyapı çalışmaları öncesi içme suyu, atıksu, bahçe sulama, yangın suyu, yağmur...

Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde önümüzdeki aylarda başlayacak olan altyapı çalışmaları öncesi içme suyu, atıksu, bahçe sulama, yangın suyu, yağmur suyu ve yol uygulama projeleri imzalandı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın göçü önleme ve istihdamı arttırma amacı ile başlattığı ve önemli derecede yol aldığı Organize Sanayi Bölgesi kurulumunda, altyapı projeleri ile ilgili aşamalarda sona gelindi. Birkaç ay içinde başlaması beklenen altyapı çalışmaları öncesi 6 maddeden oluşan yol haritasını tamamlamaya başlayan Dursunbey Belediyesi, alt yapı projesi işlerinin ihalesini kazanan mühendislik firması yetkilileri ile koordineli bir çalışma başlattı.

İçme suyu uygulama projesi şebeke inşaat planı ve yol uygulama projesi yol tip enkesitleri projesini tamamlayan yetkililer Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ı makamında ziyaret ettiler. Firma Sahibi olan ve projeyi yapan Aydın Akıncı, projeyi çizen Koralp Yeğenoğlu ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığın altyapı proje şubesinden inşaat mühendisi Mustafa Gürlük'ün katıldığı ziyarette tamamlanan projeler Dursunbey OSB Başkan vekili Ramazan Bahçavan tarafından imzalandı. Gelinen aşamalar hakkında açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; "Uzun bir süreç olan fakat Belediyemizin de yoğun girişimleri sonucu süreci hızlandırılan, Organize Sanayi Bölgemiz ile ilgili altyapı çalışmalarının proje çizim aşaması ve ihale süreçleri devam ediyor. Şu anda şeritvari harita yapımı, alt yapı projeleri genel açıklama raporu ve yol avam projeleri yapımı, alt yapı zemin araştırma raporunun hazırlanması, alt yapı uygulama projesinin yapımı tamamlandı. Elektrik alt yapı uygulama projesinin yapımı, metraj ve keşif dosyasının yapımı aşaması ise önümüzdeki günlerde tamamlanarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından ihale edilecek. Bu ihalelerin tamamlanması ve projelerin hazırlanmasının ardından kısa zaman içinde Akbaşlar bölgemizde ki OSB'ye ilk kazmayı vuracağız. Bizlere destek olan Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan ve Bakanlık yetkililerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Dursunbey OSB’de altyapı uygulama projeleri imzalandı

Dursunbey OSB’de altyapı uygulama projeleri imzalandı

Dursunbey OSB’de altyapı uygulama projeleri imzalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim