• BIST 9713.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Dursunbey Dev Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak

Dursunbey Dev Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak
Balıkesir'de 19-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Oryantiring Şampiyonasi ve Balikesir Oryantiring Festivaline Dursunbey'de ev sahipliği yapacak.

Balıkesir'de 19-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Oryantiring Şampiyonasi ve Balikesir Oryantiring Festivaline Dursunbey'de ev sahipliği yapacak. Etkinliğe 3 bine yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Dünya çapında yoğun ilgi gören ve hazırlanan özel haritalar yardımı ile yön bulmayı ve hedeflere zamanında ulaşmayı hedefleyen bir spor dalı olan Oryantiring yarışmalarına Dursunbey ev sahipliği yapacak. Oryantiring Federasyonu tarafından takvime alınan ve haritalarının çizimine başlanan Dursunbey'de yarışmalar Hıdırlık ve Yayla bölgelerinde gerçekleşecek. Balıkesir Oryantiring Festivali adı altında yapılacak etkinlikler 19 Mayıs'ta başlayacak. Balıkesir merkez ve 3 ilçede gerçekleşecek olan festivalin Dursunbey ayağı ise 21 Mayıs'ta başlayacak. Türkiye'nin bir çok ilinden takımların ve bireysel sporcuların katılacağı turnuva'ya yaklaşık 3 bin sporcunun katılması bekleniyor.

Balıkesir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve birçok kurumun desteklediği festival kapsamında geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de gerçekleşen organize toplantının ardından Dursunbey'de bir toplantı gerçekleşti. Oryantiring Türkiye Şampiyonası Etkinlik direktörü Köksal Aksoy'un tanıtımı ve anlatımı ile gerçekleşen toplantıya kurumların yetkilileri katıldı. Organizasyon ile ilgili kurumlara düşen görevlerin görüşüldüğü toplantıda Dursunbey Yayla ve Hıdırlık bölgelerinde katılımcı sporcuların konaklamaları ve diğer ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişi yapıldı.

Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından kurumlara görev dağılımları ile ilgili bilgiler verildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube müdürü İrfan Sarıgül'ün de yakından takip ettiği organizasyon ile ilgili önümüzdeki günlerde İlçede çeşitli eğitimler de düzenlenecek.

Dursunbey Dev Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak

Dursunbey Dev Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak

Dursunbey Dev Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim