• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Dursun Özbek: Alex ile ilgili yaptığımız açıklamada haddimizi aşmış olabiliriz

Dursun Özbek: Alex ile ilgili yaptığımız açıklamada haddimizi aşmış olabiliriz
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün resmi internet sitesinden yapılan Alex açıklaması ile ilgili, "Evet Alex'le ilgili yaptığımız açıklamada haddimizi aşmış olabiliriz" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün resmi internet sitesinden yapılan Alex açıklaması ile ilgili, "Evet Alex'le ilgili yaptığımız açıklamada haddimizi aşmış olabiliriz" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 360 kanalında yayınlanan Telegol programına katılarak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında değerlendirme açısından ön yargı olduğunu vurgulayan Özbek, "3 ön eleme oynayıp Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan ve kendi evinde hiç kimseye yenilmeyen Astana'yı son maçta yenemediğimiz halde UEFA Ligi'ne kaldık ama "rezil takım', "berbat takım" suçlamalarına maruz kalıyoruz. Fenerbahçe de Celtic'i yenemedi ve UEFA'da yoluna devam etti ama onlar harika oynadı. İşte bu zıt eleştiriler bizi üzüyor" dedi.

"KUPADAKİ İLK HEDEFİMİZ FİNALE KALMAK"

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşmek istediklerini ifade eden Başkan Özbek, "İnanın mesaimizin büyük bölümünü bu bize yönelik şiddetli eleştiriler, camia içindeki bazı kirli oyunlara cevap vererek harcıyoruz. Herkesten 6 ay sabır rica ediyorum. Bize 6 ay sabır gösterirlerse inanın karşımızda kimse duramaz. Çok yol alırız, çok. Fenerbahçe ile de UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final veya finalde karşılaşmayı çok isterim. Bu kupadaki ilk hedefimiz finale kalmak" diye konuştu.

"ALEX İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ AÇIKLAMADA HADDİMİZİ AŞMIŞ OLABİLİRİZ"

Resmi siteden yayınlanan ve gerçek olmadığı ortaya çıkan Alex açıklaması için ise Özbek, "Fenerbahçe Başkanı bizi sahtekarlıkla suçluyor ama Türkiye'de herkes bizim resmi sitemizden, Alex'le ilgili sözlerimize eleştiri getiriyor. Biraz el insaf. Aziz Bey'in sahtekarlık demesi daha büyük suç değil mi? Basketboldaki haklılığımız anlaşılacak. Bizim suçumuz yok. Bize 2 lisans veren Basketbol Federasyonu. Biz kimseye rüşvet vermedik, sözler vermedik. Evet Alex ile ilgili yaptığımız açıklamada haddimizi aşmış olabiliriz. Belki acele ettik. Ama o yazıya son onayı ben verdim. Bize sahtekar demek, sahtekarlıkla suçlanmak çok çirkin ve ayıp. Türkiye gerçekleri yakında görecek" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim