• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Dünyanın En İyi Markaları Konyalı Saat Koleksiyonunda

Dünyanın En İyi Markaları Konyalı Saat Koleksiyonunda
Konyalı Saat 1951’den beri seçkin müşterilerine dünyanın en saygın markalarının birbirinden değerli koleksiyonlarını beğeninize sunuyor.

Konyalı Saat’te yer alan üreticilerin her biri sektörde yenilikler getiren, tasarımlarıyla büyüleyen, kusursuz işler çıkaran markalar olarak anılıyor. Alanının öncü isimlerinin imzasını taşıyan ve tüm dünyada yankı uyandıran özgün koleksiyonlar, farklı yaşam biçimlerini ve giyim tarzlarını benimsemiş pek çok kişiye hitap edebilecek çeşitlere sahip modellerden oluşuyor.

Asil ve Zengin Klasik Modeller

Zarifliğiyle dikkat çekmek isteyen, klasik giyim tarzına sahip olan kadınların en çok tercih ettiği markalar arasında Michael Kors, Frederique Constant, Tag Heuer yer alıyor. Altın veya altın kaplama kasa ve kordona sahip değerli taşlarla bezenmiş ürünlere de koleksiyonlarında yer veren bu markalar, zengin ve elegant bir görünüme sahip olmak isteyenleri etkilemeyi başarıyor. Sade klasik saat modellerini etkileyici bulanlar içinse deri kordonlu, tek renkli küçük detaylara sahip modeller dikkat çekici seçenekler arasında yer alıyor.

 

Karizmatik ve güçlü bir imaj yaratmak isteyen erkeklerin en çok tercih ettiği klasik model saat markaları arasında yer alan Raymond Weil, Oris ve Longines, tasarımlarıyla hayranlık uyandırıyor. Erkekler için üretilen modellerde altın daha çok kasada kullanılırken çok az modelin kordonunda altına yer veriliyor. Klasik tarza sahip erkeklerin en çok tercih ettiği modeller arasında deri kordonlu sade tasarımlı modeller ve çelik kordon ve kasaya sahip dayanıklı saatler yer alıyor.

Aykırı ve Dinamik Spor Modeller

Spor modellerde hem erkeklerin hem de kadınların en çok tercih ettiği modellerin başında Seiko geliyor. Ünlü Japon markasının tasarımları oldukça iddialı çizgiler barındırıyor. Güçlü, sıra dışı ve kendini gösteren tasarım detaylarına sahip büyük ve kalın modellerin ağırlıkta olduğu koleksiyonları, hırslı ve sportmen erkek ve kadınların gözdesi olmaya devam ediyor.

 

Kışkırtıcı ve çılgın görünmek isteyenler ise tercihini Diesel, Puma ve Lacoste’dan yana kullanıyor. Renkli ve enerjik detaylarıyla gençlik enerjisini her daim koruyanlara hitap eden modelleri koleksiyonlarında bulunduran Lacoste ve Puma, sade modelleriyle de spor saat tutkunlarını etkilemeyi başarıyor. Diesel ise sert ve ağır başlı sportmenlere hitap eden, extreme sporların ruhunu yansıtan modelleriyle dikkat çekiyor.

En İyi Markalar Konyalı Saat Güvencesiyle Beğeninize Sunuluyor

Dünyanın en iyi markalarına ait pek çok modeli konyalisaat.com.tr web sitesinde online olarak inceleyebilir, karakterinize en uygun modeli bulabilirsiniz. Sitede yer alan markaların ürünleri hakkında detaylı bilgi alabilmek için firmanın resmi Youtube kanalında yayınladığı tanıtım videolarını izleyebilirsiniz. Youtube kanalında 2500’den fazla video yer alıyor.

 

Konyalı Saat’ten yapacağınız alışverişlerde kredi kartına 6 taksit,14 gün içerisinde iade 30 gün içerisinde değişim ve mağazada değişim imkânlarına sahipsiniz. Satışlar stoktan yapılıyor ve siparişi verdiğiniz gün kargoya veriliyor. Bu sayede ürün ertesi gün elinize ulaşabiliyor.

 

Konyalı Saat kurumsal toplu alımlarda özel indirim imkânlarıyla satış yapıyor. Yılbaşı, kıdem ödülü veya kurumsal organizasyonlarınızda hediye etmek üzere toplu alım yapmak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim