• BIST 9079.97
  • Altın 2320.281
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9543
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Dünyanın En İyi “First Choice” Oteli Marmaris’ten

Dünyanın En İyi “First Choice” Oteli Marmaris’ten
Muğla'nın turistlik ilçesi Marmaris'te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First...

Muğla'nın turistlik ilçesi Marmaris'te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından Dünya'nın birçok otelini geride bırakarak 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde "En iyi First Choice" oteli seçildi.

180 ülkede 30 milyondan fazla müşteriye hizmet veren dünya devi tur operatörü TUI UK'in İngiltere'de düzenlenen Altın Madalya Ödül töreni için özel olarak bastırdıkları broşürlerinde,

Hotel Aqua, "The Best First Choice Accommodation" "En iyi First Choice Oteli" olarak yer aldı.

TUI İngiIltere ve İrlanda Yönetim Kurulu Başkanı Nick Longman, teşekkür yazısı ile Hotel Aqua'nın da içinde bulunduğu "Kendi kategorisinde Dünyanın En İyilerine" ve onları takip eden diğer otellere, misafirlerine sarsılmaz bir motivasyonla sundukları kaliteli hizmetler için teşekkürlerini sundu.

Türk turizminin göğsünü kabartan Ödül hakkındaki duygularını paylaşan Hotel Aqua Genel Müdürü Cem Türkmen: " 4 yıldız kategorisi, partnerimiz Tui'nin pörtföyünde en fazla oteli bulunan kategorilerindendir. Bu kategoride tüm dünyadan oteller ile rekabet ederek, 2015 yılı gibi oldukça sıkıntılı bir turizm sezonunu bu başarı ile bitirmek bizi çok mutlu etti.

Sezon başında yaşanan birçok gelişmeye rağmen misafirlerimize kendilerini özel hissettirmeyi bir kez daha başardık. Bu prestijli ödülü almamızda katkısı bulunan özverili Hotel Aqua personeline ve bizi bu ödüle layık gören değerli misafirlerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum." Gelecek turizm sezonunun, 2015 yaz sezonundan bile daha zor geçeceğine inandığına değinen Türkmen: "2016 yılında da fiyat odaklı değil kalite odaklı hizmet anlayışımızdan taviz vermeyeceğiz.

Bu gibi ödülleri almanın, misafirlerimizin beklentilerinin doğal olarak yükselmesine neden olduğunun ve bunun getirdiği sorumluluğun bilincindeyiz. Yapacağımız hazırlıklar ile 2016 yılını daha iyi geçireceğimizi umuyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

OTEL ÖDÜLE DOYMUYOR

Geçen sene Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers" Choice 2014 Ödülü'nün sahibi olan otel aynı ödülü geçen sene de aldı. Üst üste iki yıl aynı ödüle layık görülen Otel Agua Marmaris'in gururu oldu.

TripAdvisor'un, kullanıcı yorumları ile yapılan oylamada, Türkiye genelinde, "Lüks oteller" ve "En İyi Oteller" sıralamasında 13. ve "En Romantik Oteller" kategorisinde 21. Olarak, üç kategoride "Traveller's Choice" ödülüne layık görüldü. Alınan bu ödül, Marmaris'in kaliteli hizmet anlayışı ile anılmasındaki çabalara da olumlu katkı sağladı.

Dünyanın En İyi “First Choice” Oteli Marmaris’ten

Dünyanın En İyi “First Choice” Oteli Marmaris’ten

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim