• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Dünyanın en iyi dansçıları İstanbul’a geliyor

Dünyanın en iyi dansçıları İstanbul’a geliyor
Beşiktaş Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Dans Festivalinin basın lansmanı yapıldı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Dans Festivalinin basın lansmanı yapıldı. Lansman programında festivalin içeriğine ilişkin bilgileri paylaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Beşiktaş bir hafta boyunca dansla iç içe olacak" dedi.

Beşiktaş Belediyesi, dünyanın en önemli 5 dans festivalinden biri olan Uluslararası Dans Festivali için hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl, "Barış ve Dostluk İçin Dans Et" sloganıyla 6'ncısı düzenlenecek olan festivalin basın lansmanı yapıldı. Lansmanda çeşitli dans gösterileri yapılarak festivalin içerine ilişkin bilgiler paylaşıldı. Ortaköy'de bir restoranda yapılan lansmana; Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Türkiye Otelciler Birliği Başkanı (TÜROB) Timur Bayındır, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş ve çok sayıda dans tutkunu katıldı. 80 ülkeden yaklaşık 3 bin 500 dansçı ve dansseverin katılacağı festivalde, katılımcılar farklı kategorilerde dans ederek eğlenecek. 29 Mart Çarşamba akşamı "hoşgeldiniz" partisiyle başlayacak olan festival, 31 Mart ve 3 Nisan tarihleri arasında devam edecek.

"Beşiktaş bir hafta dansla iç içe olacak"

6'ncı Uluslararası Dans Festivali'ne Beşiktaş'ta ev sahipliği yapacaklarını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "İstanbul'un kalbinde, sokaktan kapalı mekanlara farklı bir festivali, Türkiye'nin yaşadığı olağanüstü hal, olağanüstü koşullar içerisinde yapıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz sürece pozitif bir katkı sunacağız ama dans çok evrensel bir iş hakikaten. Tabi bunu federasyonuyla, sponsorlarıyla birlikte hayata geçirmek çok önemliydi bu süreçte. Beşiktaş, bir hafta dansla içiçe olacak. Ben 31 Mart günü, festivalimizin açılış kortejine bütün dansçıları, dansseverleri, ilgili herkesi bekliyoruz, Beşiktaş'a. Beşiktaş'tan İstanbul'a, İstanbul'dan Türkiye'ye, Türkiye'den tüm dünyaya dansla, dansın içimizde yarattığı heyecan, enerji ve tutkuyla güzel bir cevap vereceğiz, sanıyorum. Hem yaşadığımız günlere hem de geleceğe" diye konuştu.

Dünyanın en iyi dansçıları İstanbul’a geliyor

Dünyanın en iyi dansçıları İstanbul’a geliyor

Dünyanın en iyi dansçıları İstanbul’a geliyor

Dünyanın en iyi dansçıları İstanbul’a geliyor

Dünyanın en iyi dansçıları İstanbul’a geliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim