• BIST 9551.8
  • Altın 2480.293
  • Dolar 32.4872
  • Euro 34.5618
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C

Dünyada Yeni Trend Saç Simülasyonu

Dünyada Yeni Trend Saç Simülasyonu
Saç Simülasyonu Uzmanı ve Eğitmeni Serkan Bozkurt, genel olarak saç derisinin özel saç efekleri şeklinde boyanması işlemi olan saç simülasyonunun dünyada...

Saç Simülasyonu Uzmanı ve Eğitmeni Serkan Bozkurt, genel olarak saç derisinin özel saç efekleri şeklinde boyanması işlemi olan saç simülasyonunun dünyada yeni trend olduğunu belirtti.

Bozkurt, "Saç dökülmesi bir çok nedene bağlı olarak meydana gelen can sıkıcı sorunlardan biridir. Ama artık saç dökülmesi ve buna bağlı ortaya çıkan kötü görünüm kader değil" dedi.

Saç simülasyonu hakkında bilgi veren Serkan Bozkurt, şöyle konuştu:

"Genel olarak saç derisinin özel saç efekleri şeklinde boyanması işlemdir. İşlem deri altına yapıldığı için ortalama 3-5 yıl aralığında bir kullanım imkanı sağlıyor. Yağmurdan, rüzgardan, havuzdan vs gibi etkilerden etkilenmiyor. Extra özel bir bakım gerektirmiyor. Seyrek yada kel olan bölge özel geliştirilmiş bir cihaz ve boyalar ile ortalama 3-5 saat süren bir işlem sonrasında daha yoğun ve gür bir görünüme kavuşuyor. Saç derisinin rengi koyulaştığı için mevcut bölge daha yoğun bir hal alıyor. İşlem esnasın ağrı sızı ve acı olmuyor. İşlem sonrasında kişi normal günlük hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Kafada bir şişme ve yara görüntüsü olmuyor. İşlemi en çok erkekler tercih etmekle birlikte seyreklik sorunu yaşayan bayanlarda her geçen gün bu yeni yönteme ilgisi artmakta. Hfs Center Saç Simülasyon firması bu konuda Türkiye de öncü olma konumunda. Özel cihaz ile işlemler yapılıyor. Ayrıca tüm testlerden yüksek notla ayrılmış yine bu firmanın geliştirmiş olduğu bitkisel içerikli özel saç simülasyon boyaları ile müşteri memnuniyeti üst seviyede sağlanıyor."

Serkan Bozkurt, saç simülasyonunu özellikle kimlerin tercih ettiğini şöyle açıkladı:

"Saç simülasyon işlemini Türkiye de özellikle daha önce saç ekimi yaptırmış fakat yeterli sonucu alamamış kişiler tercih ediyor. Son dönemde ise seyrek saç sorunu yaşayan bayanlarda tercih etmeye başladı. Saç simülasyon işlemi kimlere yapılabilir? Saç ekimi yaptırmış sonuçtan memnun kalmamış kişiler. Daha önce FUT yöntemi ile saç ektirmiş ekim izi olan kişiler. Saçı olmayan kişiler. Seyrek saçlı olan bay yada bayanlar. Bu yöntemi kullanabilirler."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim