• BIST 9575.35
  • Altın 2487.933
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.8335
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Dünya Şampiyonu Hentbolculara Antalya’da Muhteşem Karşılama

Dünya Şampiyonu Hentbolculara Antalya’da Muhteşem Karşılama
Fransa'da düzenlenen Dünya Liseler arası Hentbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı Antalya'da törenle karşılandı.

Fransa'da düzenlenen Dünya Liseler arası Hentbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı Antalya'da törenle karşılandı. Davul zurna eşliğinde meşaleler yakılarak karşılanan takıma "En büyük Serik" sloganları atıldı.

Antalya havalimanındaki karşılamaya Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Gençlik Hizmetleri ve Spor Antalya İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Akkuş, Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Vergi Dairesi Müdürü Fahri Gün, Gençlik Hizmetleri ve Spor Serik İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Belediye birim amirleri Akdeniz Yükseliş Koleji eğitim kadrosu, hentbolcuların aileleri ve Serik Belediyespor taraftarları katıldı

ÇALIK: "SERİK SPORDA MARKA ŞEHİR OLACAK"

Takımı karşılamaya gelen Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, "Onlarla gurur duyuyoruz. Hepsinden Allah razı olsun, bu memleketimizin yüzünü güldürdüler, Serik'imizin yüzünü güldürdüler, Türkiye'yi iyi temsil ettiler. Şampiyonluk 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde olunca çok daha anlamlı oldu. Tüm sporcularımıza ve antrenörlerine Belediye Başkanı olarak halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum ve tebrik ediyorum. Ayrıca Belediye olarak Serik'i sporda marka şehir yapmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Rize'de yapılan Türkiye Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Serik Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı, Fransa'da Türkiye'yi temsil etmişti. Fransa'da 11 Mart'ta başlayan şampiyonada Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı ilk maçında Güney Kıbrıs'ı 34-6, Yunanistan'ı 29-19, Danimarka'yı 24-23 yenerek yarı finalde Almanya ile eşleşti. Yarı finalde güçlü rakibini 26-25 yenen Yükseliş Koleji, finalde ise ev sahibi Fransa ile karşılaştı. Zorlu geçen finalde rakibini 25-24 yenmeyi başaran Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı Dünya Şampiyonu oldu.

Dünya Şampiyonu Hentbolculara Antalya’da Muhteşem Karşılama

Dünya Şampiyonu Hentbolculara Antalya’da Muhteşem Karşılama

Dünya Şampiyonu Hentbolculara Antalya’da Muhteşem Karşılama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim