• BIST 9697.93
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Dündar’dan Hamza Hamzaoğlu’na Moral Ziyareti

Dündar’dan Hamza Hamzaoğlu’na Moral Ziyareti
Bursa'nın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu ziyaret ederek, takımın son dönemde aldığı kritik...

Bursa'nın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu ziyaret ederek, takımın son dönemde aldığı kritik galibiyetlerden dolayı tebrik etti.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Bursaspor'a Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, moral ziyareti yaptı. Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte Bursaspor'un güzel bir ivme yakaladığını ve kritik galibiyetler elde ettiğini belirten Başkan Dündar, "Hamza Hoca, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldi. Bursaspor, İstanbul takımlarının sahip olduğu tüm imkanlara sahip. Tesisleri, taraftarı, diğer maddi ve manevi imkanlarıyla Türkiye'ye örnek bir kulüp. Bursaspor bir şehir kulübü ve şehirdeki 7'den 70'e herkes takıma sahip çıkıyor. Hamza Hamzaoğlu da, oldukça önemli bir kariyere sahip bir teknik direktör. Bursaspor'da da önemli başarılar yakalayacağına olan inancımız tamdır. Tüm Bursa, Hamza Hocayı göreve geldiği ilk andan itibaren bağrına bastı. İnşallah Bursaspor, Hamza hocayla birlikte yeni başarılara koşacak" dedi.

ANTRENMAN SAHASINDA SONA GELİNDİ

Bursaspor'a her zaman destek olduklarını belirten Başkan Dündar, "Bursaspor, kentin en önemli markası. Bu markaya sahip çıkmak hepimizin görevi. Osmangazi Belediyesi olarak biz de desteğimizi sürdürüyoruz. Kulübün, geçtiğimiz aylarda bizden bir antrenman sahası talebi oldu. Bu talebi alır almaz antrenman sahası inşaatı için çalışmalar başlattık. Özlüce Tesisleri içerisinde inşa ettiğimiz antrenman sahası neredeyse tamamlandı. 10 gün içerisinde her şeyi bitmiş olarak Bursaspor'a teslim etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

HAMZAOĞLU: "İNŞALLAH YENİ BİR ŞAMPİYONLUK DAHA ELDE EDERİZ"

Hamza Hamzaoğlu da, Başkan Dündar'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Bursaspor sahip olduğu imkanları çok iyi değerlendirerek, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri oldu. İnşallah yeni bir şampiyonluk daha elde ederiz. Bu yolda emin adımlarla yürüyeceğiz. İnşallah bunu hep birlikte başarırız" diye konuştu.

Dündar’dan Hamza Hamzaoğlu’na Moral Ziyareti

Dündar’dan Hamza Hamzaoğlu’na Moral Ziyareti

Dündar’dan Hamza Hamzaoğlu’na Moral Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim