• BIST 9524.59
  • Altın 2487.553
  • Dolar 32.5322
  • Euro 34.693
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Dündar, dünya ikincisi badmintoncuyu ağırladı

Dündar, dünya ikincisi badmintoncuyu ağırladı
Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Okullar Arası Dünya Gençler Badminton Şampiyonası'nda ikinci olan karma milli takımda yer alan Osmangazi...

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Okullar Arası Dünya Gençler Badminton Şampiyonası'nda ikinci olan karma milli takımda yer alan Osmangazi Belediyespor sporcusu Naime Yılmaz'ı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

28 Mart-03 Nisan 2016 tarihleri arasında Malta'nın Gzira kentinde düzenlenen "Okullar Arası Badminton Gençler Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden karma milli takım, büyük bir başarıya imza attı. Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı'nın sporcusu Naime Yılmaz'ın da yer aldığı karma milli takım ikinci oldu. Ortaya koyduğu performansla karma milli takımın dünya ikincisi olmasında büyük pay sahibi olan Naime Yılmaz, şampiyonanın ardından döndüğü Bursa'da, mutluluğunu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile paylaştı. Başarılı sporcu, antrenörü Nursel Çakır ile birlikte Başkan Dündar'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Naime Yılmaz'ı tebrik eden Dündar, "Milli takım bünyesinde önemli bir başarı elde ettiler ve dünya ikincisi olarak bizleri gururlandırdılar. Ben kendisini tebrik ediyorum. Umarım spor kariyerine çok daha önemli başarıları ekler. Henüz yaşı çok geç. En büyük hedefimiz, olimpiyatlara olabildiğince fazla sporcu gönderebilmek. İnşallah Naime Yılmaz'ı, 2020 olimpiyatlarında görürüz ve bu mutluluğu tüm ülke olarak yaşarız." dedi.

Naime Yılmaz da, "Başarılı bir şampiyona geçirerek dünya ikincisi olduk. Şampiyon olmayı çok isterdik ama final maçında maalesef Çin'e yenildik. Ülkem adına böyle bir başarı elde etmek beni çok mutlu etti. En büyük hedefim olimpiyatlara katılmak. Bu hayalimi gerçekleştirmek için çok çalışıyorum. Başkanımız Mustafa Dündar'a, bana ve benim gibi genç sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Cihan

Dündar, dünya ikincisi badmintoncuyu ağırladı

Dündar, dünya ikincisi badmintoncuyu ağırladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim