• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Düğününün yapılacağı gün toprağa verildi

Düğününün yapılacağı gün toprağa verildi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde LPG yüklü tankerin patlaması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Nurullah Nazlı, Bingöl'ün Genç ilçesinde defnedildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devrilen LPG yüklü tankerin patlaması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Nurullah Nazlı'nın nişanlı olduğu ve düğünü için bugüne gün aldığı öğrenildi.

Irak'ın Erbil kentinde çalışan ve düğün hazırlıkları için memleketi Bingöl'e gelmek için yola çıkan Nazlı (28), Diyarbakır-Bingöl karayolunun 90. kilometresinde LPG yüklü tankerin patlaması sonucu ağır yaralanarak tedavi gördüğü Erzurum Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde dün hayatını kaybetti.

Nazlı'nın cenazesi Genç ilçesi Yeşildere Mahallesi mezarlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Nazlı'nın nişanlı olduğu ve düğünü için bugüne gün aldığı öğrenildi. 

Nazlı'nın kuzeni Fatih Nazlı, amcasının oğlu Nurullah ile Erbil'de çalıştıklarını, Nazlı'nın düğün hazırlıkları için Bingöl'e gelirken kazada yaralandığını anımsattı.

Kuzeninin yola çıkmadan önce kendilerinden helallik istediğini belirten Nazlı, şöyle konuştu:

"Yıllardır gurbette çalışıyorduk. Dinine ve arkadaşlığına sadık biriydi. Kim önce evlenecek diye birbirimize takılıyorduk. Kısmet oldu, o nişanlandı. Çok mutluydu. En son geldiğinde bize müjde verdi. '31 Ağustos'ta düğünüm var' dedi. Bayramdan önce hepimizden helallik istedi. Sanki öleceği içine doğmuştu. O bizden 2 gün önce yola çıktı. Bu olay oldu. Belki düğünü de ölümüydü."

Akrabası Hamit Nazlı ise Nurullah'ın düğün hazırlığı için gelirken kazada yaralandığını anlatarak, "Ölmeseydi bugün düğünü yapılacaktı" dedi. 

Tanker faciasının medyada fazla yer almamasından da yakınan Nazlı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Nurullah benim akrabamdır. Amcamın torunudur. Çok efendi bir gençti. Herkese nasihat ederdi. Namazında, niyazında ailesine bağlı ve çevresine bağlı olan bir genç çocuktu. Çalışmak için Irak'a gitti. Nişanlandı. Düğün hazırlığı için gelirken yolda kaza oldu. Defnedildiği gün düğün tarihiydi. Eğer ölmeseydi bugün düğünü yapacaktık."

Diyarbakır-Bingöl karayolunun 90. kilometresinde LPG yüklü tankerin devrilmesi sonucu meydana gelen patlama sırasında yoldan geçen 2 yolcu otobüsü ve bazı araçlar alev almış, olayda 70 kişi yaralanmıştı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim