• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Düfod Düziçi’ni Fotoğraflarla Tanıttı

Düfod Düziçi’ni Fotoğraflarla Tanıttı
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde faaliyet gösteren Düziçi Fotoğraf Derneği (DÜFOD) tarafından fotoğraf sergisi açıldı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde faaliyet gösteren Düziçi Fotoğraf Derneği (DÜFOD) tarafından fotoğraf sergisi açıldı.

Düziçi Fotoğraf Derneği'nin Mart ve Nisan aylarında yürüteceği Dört Mevsim Düziçi Tanıtım projesi kapsamında Adana, Osmaniye, İskenderun, Kadirli ve Düziçi'nde fotoğraf sergisi açacak. Tanıtım etkinliklerinin açılışı ise Düziçi'nde yapıldı.

Sergiye Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Taman, MHP İlçe Başkanı Muhammet Kaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Yiğit kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Düziçi Fotoğraf Derneği Başkanı Hilmi İsili, sergi ve tanıtım etkinliklerinin amacının ilçenin doğal, kültürel ve turistik potansiyelinin çevre il ve ilçelerde tanıtılması, ilçe halkının bu konuda bilinçlendirilmesi ve bu konuda farkındalık oluşturarak turizmden elde ettiği gelirlerin arttırılmasına katkı sağlanmak oluğunu söyledi. İsili, "Son birkaç yıldır ilçedeki doğal güzellikleri fotoğraflayıp basında ve sosyal medyada hem Düziçi "ilerle hem de ülke genelindeki insanlarla paylaşıyoruz. Bu dönemde farkettik ki Düziçi'nde bile kayde değer bir çoğunluk buraları bilmiyor, gitmemiş ve herhangi bir malumat sahibi de değil. Önce Düziçi insanı kendi güzelliklerinin farkına varsın diye ilk sergimiz burada açacağız. Sergi boyunca İlçede bulunan 20'nin üzerindeki doğal ve kültürel mirasın yazı ve fotoğraflarla anlatıldı katalog hazırlıyoruz. Bunların basımı tamamlandığında önce ilçe genelinde dağıtılacak. Aynı şekilde bu tanıtım katalogları ülke genelindeki izcilik, gezi, dağcılık, fotoğrafçılık, off road ve paraşüt gibi alanlarda faaliyet gösteren kuruluşlarla, turizm acenteleri, dernek, vakıf, oda gibi kuruluşlara ve bölgedeki tüm resmi kurumlara ulaşmasını sağlayacağız. Bu sergi ve basılan katalog bu zamana kadar Düziçi için yapılmış en geniş kapsamlı tanıtım çalışması olacak" dedi.

Düfod Düziçi’ni Fotoğraflarla Tanıttı

Düfod Düziçi’ni Fotoğraflarla Tanıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim