• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Dtb Akredite Oldu

Dtb Akredite Oldu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB), oda ve borsaların hizmet kalitesini arttırılması ve tüm odaların eşit seviyede hizmet verebilmesi amacıyla...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB), oda ve borsaların hizmet kalitesini arttırılması ve tüm odaların eşit seviyede hizmet verebilmesi amacıyla geliştirdiği kalite standardı olan akreditasyon sürecini tamamlayan Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB), 5 yıldızlı borsa oldu.

TOBB Akreditasyon Denetçisi Oğuz Hakan Aksu tarafından gerçekleştirilen denetime DTB Başkanı Engin Yeşil, Meclis Başkanı Ahmet Ay, Başkan Yardımcıları Ramazan Özkılıç, Şeyhmus Ayhan, yönetim kurulu üyesi Şükrü Boylu, Genel Sekreter Kamuran Karadağ, Genel Sekreter Yardımcısı ve DTB Akreditasyon Sorumlusu Gökhan Çeliker, Proje Koordinatörü Hanifi Eren ve Basın Yayın Sorumlusu Ramazan Demir katıldı.

TOBB Akreditasyon Denetçisi tarafından gün boyu süren denetimde DTB'nin hizmet anlayışı, şeffaflık politikaları, üye ilişkileri, bilişim altyapısı gibi konular ile borsa hizmet binası içerisinde yer alan birimler detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan incelemeler sonunda açıklama yapan TOBB Akreditasyon Denetçisi Oğuz Hakan Aksu, 11. dönem TOBB akreditasyon denetimleri kapsamında DTB'ye yapılan denetim ve belgelendirme ziyaretinin başarıyla gerçekleştiğini vurguladı. DTB'nin birçok konuda örnek olabileceğini anlatan Aksu, "Vizyonu açık yönetimi, meclisi ve personeli tarafından hep ileriyi hedeflemiş bir borsa olarak görmenin mutluluğunu yaşadım" dedi.

BAŞKAN YEŞİL'DEN TEŞEKKÜR

DTB Başkanı Ergin Yeşil ise, TOBB oda ve borsaların hizmet kalitesinin arttırılması ve tüm oda ve borsaların eşit seviyede hizmet verebilmesi amacıyla geliştirdiği bir kalite standardı olan akreditasyon sürecini ilk denetimde başarıyla tamamlamanın mutluluk verici olduğunu belirtti. Yeşil, yönetim, meclis ve personellere teşekkür de etti.

Dtb Akredite Oldu

Dtb Akredite Oldu

Dtb Akredite Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim