• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

DSİ TOKİ Konutlarına Semt Pazarı

DSİ TOKİ Konutlarına Semt Pazarı
Yüreğir Belediyesi'nin Kışla Mahallesi DSİ TOKİ Konutları'na yapmayı planladığı semt pazarı çalışmaları hızlandı.

Yüreğir Belediyesi'nin Kışla Mahallesi DSİ TOKİ Konutları'na yapmayı planladığı semt pazarı çalışmaları hızlandı.

DSİ TOKİ Konutları girişinde bulunan 2765 metrekare alanda yapmayı planladığı semt pazarı çalışmaları devam ediyor. Ağırlıklı olarak memurların ikamet ettiği konut sakinlerine yönelik cumartesi günleri hizmet verecek olan ve hafta içi mesaisinden kaynaklı pazar alışverişi yapmada sıkıntı yaşayan memurlara daha rahat alışveriş imkanı sunacak semt pazarı alanında asfalt çalışması yapıldı.

Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce yapılacak kura çekimi ile pazarcı esnafının yerlerinin belirlenmesinin ardından hizmete sunulacak olan DSİ TOKİ Konutları Semt Pazarı vatandaşları sevindirdi.

Yakın zamanda faaliyete geçmesi planlanan semt pazarının özellikle konutlarda ikamet eden memurlar için çok büyük bir kolaylık olacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Kışla mahallemizde DSİ TOKİ konutlarındaki semt pazarı ihtiyacının farkındaydık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 2765 metrekare alanda asfalt çalışması yaptı. Pazarcı esnafının kura çekimi yöntemi ile yerlerinin belirlenmesinin ardından en kısa zamanda semt pazarımız vatandaşımızın hizmetinde olacak. Cumartesi günleri kurulacak pazarla semt sakinleri daha kolay, huzurlu ve rahat bir şekilde alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşayacak" şeklinde konuştu.

İlkini Serinevler Mahallesi'nde hayata geçirdikleri kapalı semt pazarlarının sayılarını da artıracaklarını dile getiren Başkan Çelikcan ihtiyaca göre ilçenin diğer mahallelerinde pazar yerleri ve kapalı semt pazarları çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Semt pazarının kendileri için büyük bir rahatlık olacağını dile getiren DSİ TOKİ Konutları semt sakinleri Başkan Çelikcan'a teşekkür etti.

DSİ TOKİ Konutlarına Semt Pazarı

DSİ TOKİ Konutlarına Semt Pazarı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim